צטט:
במקור פורסם על ידי matansab
העלאת תמונות לאתר לא כרוכה בתשלום 
תן עוד כמה תמונות.
תוכל לפרט כמה עלה לך הכל? כמה זמן עבודה?
|
זה קטע! תמיד אני רוצה לצלם פרוייקטים כדי להעלות לחבר'ה טובים כמוך שסקרנים ורוצים לדעת ואין משהו שאני יותר אוהב מלשתף דברים טובים אבל איך שאני מתחיל לעבוד גם אלוהים לא יכול לעצור אותי ואז אני שוכח לצלם, לא מסוגל לענות לטלפונים אפילו, שוכח הכל לגמרי עד שאני מסיים... אז אין עוד תמונות

אני חושב שהרגע נפל לי אסימון למה אני כל כך אוהב לעבוד על הרכב (ולא משנה בשביל מה) כי אני פשוט מתנתק מהכל אשכרה ככה
לגבי עלויות -
מדבקת ויניל דמוי קרבון תוצרת M3 בגדול 300*120 מ"מ
בארץ: מהיבואן 750 ש"ח. מכל השאר אפילו לא שאלתי
באיביי: 500 ש"ח זה אחרי חיפושים ארוכים. אבל אני התעקשתי עם מוכר לגבי העלות והייתי נחמד, קיצור התמקחתי איתו כמו ישראלי טוב והבטחתי פידבק חיובי. יצא לי 210 ש"ח וגם הוא פינק בעוד 30 ס"מ לרוחב. גדול, אה?
לגבי זמן עבודה -
מדידות, חיתוך, ניסויים וניקיון: שעה
עבודה תכלס בהדבקה: 3 שעות על המכסה מנוע, מראות, וחלק קטן באחורי הגג. נשאר לי לעשות את כל הגג זה בטח ייקח לי עוד שעה וחצי אחרי שצברתי ניסיון.
כלי עבודה - אפס ש"ח. פאן במקום אקדח חום מאחותי. וכרטיס אשראי במקום מיישר מקצועי לטפטים שאגב אני מתחרט על השימוש הברוטאלי בכרטיס כי הוא השאיר לי כמה שריטות למזכרת על המדבקה =/ לומדים מטעויות. אני חושב שפתרון טוב זה לעטוף את הכרטיס בנייר טואלט. לפחות ככה אני מתכנן לעשות את הגג כלקח... (חלילה שלא שאקנה כלים ייעודיים!

)