צפה בהודעה יחידה
ישן 09-12-13, 18:05   #6
Driver
Member

הגלגלים שלי: מאזדה 2\פיאט בראבו
צטט:
במקור פורסם על ידי bennyavi צפה בהודעה
חברי, לא נפגע ובטח לא נעלב. אבל תן לי להגיד לך משהו, אם הייתי מאמץ את הגישה שלך, לא הייתי מתקין לעצמי ולבדי מערכת שמע, מצלמת רוורס, שלט נוחות, לא הייתי עושה טיפולים לבד ואפילו לא הייתי מחליף גלגל מפונצ׳ר. נכון, את כל אלה בעלי מקצוע עושים ובחרתי לשרוף פיוזים בניסיים וטעיות וגם להתלכלך בשמן ואפילו להחתך. אבל לא אסכן את חיי בשם הבורות וזאת הסיבה שבגללה אני שואל ומתייעץ כאן ובעוד פורומים - כדי להפוך את ה״אין לי מושג״ ל״יש לי מושג״. השיטה שלי היא לא לוותר כל פעם כשלא יודעים משהו וקצת קשה, השיטה שלי היא ללמוד. אז תלמד אותי אם אתה יודע ואם אתה לא יודע אז תלמד מאחרים. זה באמת כל המהות של הפורום הזה בעיניי. ללמד וללמוד.

שיהיה המשך יום טוב ותודה רבה לעוזרים, אבדוק כל מה שאמרתם ואשתדל לעדכן למסתבכים הבאים
אוי ואבוי,
לא מדובר כאן על פיוזים, או על חוטים קרועים, או איזה מנורה שלא תעבוד "במקרה ו..." ויודע מה? גם לא כריות אוויר שלא מעניינות אותי.

אתה מתעסק פה עם חיי אדם, לא רק שלך, אלא גם את מי שנמצא על הכביש לידך.
תעשה מה שאתה רוצה תתעסק עם מה שאתה רוצה, עם בלמים? כשאין לך מושג? תעשה לי טובה. אתה סכנה לכולנו.

ועכשיו לעניין המקצועי,
כבעל מקצוע. זה לא עניין "פשוט" למכונאי המתחיל(ואתה אפילו לא הגעת לשלב של להיות מתחיל). זה מעט מורכב בלמי תוף.
אנא ממך אל תתעסק ללא הדרכת "מבוגר"(הכוונה לבעל מקצוע).
Driver מנותק   הגב עם ציטוט