|
אהלן חברים,
אני מעדכן בהתאם להתפתחויות וגם מבקש עזרה בבעיות נוספות:
חזרתי למוסך המורשה בו עשיתי יישור קו, התלוננתי בפני מנהל המוסך על הבעיות והוא התנצל והיה ממש בסדר, עצר הכל והעלה את הרכב על הליפט, בדק מכל כיוון וכו'.
בנוגע לרעשים מכיוון הברקסים, הוא טען שבלם היד לא היה מכוון וזה מה שגרם לרעשים, כיוון אותו ובכך נפתרה הבעיה, אבל, הרגע שמתי לב שאמנם הרעש המתגלגל נעלם לגמרי אך עדיין נשמעת לעיתים מעין חריקה בודדת רק ממש רגע לפני עצירה מלאה וגם זה לעיתים, האם זה תקין כאשר שוב, הברקסים חדשים לגמרי?
בנוגע לדוושת המצמד, טען שזו אכן פשלה שלהם שלא החליפו משאבה עליונה באותה הזדמנות כי היא גמורה לגמרי, אפילו נזף במכונאי שטיפל בי. בתור פיצוי הוחלפה משאבה עליונה מקורית חדשה בעלות החלק בלבד, ללא מעמ וללא עבודה, בעיניי זה פייר. בעיית החריקה נפתרה לחלוטין.
עכשיו שתי בעיות נוספות:
1) לא ברור אם לאחר החלפת המשאבה או שזה כבר היה קודם לכן ולא הרגשתי - כשהרכב קר, בדרך כלל בתחילת נסיעה, קשה מאד לשלב להילוך ראשון כאשר אני יורד מהילוך שני תוך כדי נסיעה, גם אם מדובר במהירות איטית מאד של גלישה בלבד. לאחר שהרכב מתחמם הכל פיקס. משהו שצריך להדאיג? זה די מעיק אבל מדובר בד"כ בתחילת נסיעה בלבד.
2) נבדקו הבולמים שוב ואכן כולם חדשים ותקינים לחלוטין, אך עדיין, אני מרגיש כל במפ קטן ובעיקר הרעש, אוי הרעש.. כל מהמורה בכביש מלווה בסימפוניה של קרקושים מכיוון המושבים \ מגש תא מטען או השד יודע. ניסיתי כבר ללפף את המחברים של הספסל האחורי באיזולירבנד אך ללא הועיל. רעיונות??
תודה ענקית לעוזרים, אני כבר מיואש, חווית נהיגה די מעיקה עם כל הרעשים.
נמרוד.
|