|
שלום, אני רוצה לדעת בבקשה מה התפקיד של הדבר הזה: מצורפות תמונות.
בקצרה אזכיר את הבעיה: ישנו ריח חריף של גזים מהאגזוז וגם קצת של דלק כשהאוטו מונע. ישנם גמגומים קלים ביותר. ישנם עליות וירידה חזרה קלות של טורים אמנם אחידות (כשאני בניוטרל אני יכול לשמוע את המנוע עולה ויורד לאחר כמה שניות בהדרגה). כשאני מבקש לעצור, בסוף העצירה האוטו קצת קופץ לפעמים כאילו נותנים גז וברקס בבת אחת. האוטו נוסע וסוחב בעליות מצוין. על המד כתוב 265 אלף קילומטר (לא יודע אם החליפו מנוע או ראש). המנוע לא אוכל שמן בכלל. אין עשן כחול או לבן. היום בבוקר הנעתי וכשננתי פול גז בניוטרל יצא עשן שחור וסמיך ואיתו אבקה שחורה מהאגזוז וגם קצת בחיבור של האגזוז לסעפת. האגזוז נראה חדש מבריק. לאחר מכן נקיתי עם ספריי את הקרבורטור (התזתי לתוכו עם נתינת גז). לא עזר. התחלתי לנתק ולהחזיר דיזה דיזה בקרבורטור, כשהגעתי לרכיב שצילמתי בתמונה אשר מחובר לו מחבר בעל שלושה פינים המנוע התעמעם ומהאגזוז יצא עשן שחור שמזכיר את העשן שאני רואה בקטנה כשהאוטו מונע..כמו שאתם רואים לא ברור מה כתוב עליו חוץ מהמילה נראה לי מגנט באנגלית.
אמרתי בקצרה אז סליחה.
האם יכול להיות שזה הרכיב הסורר שעושה לי בעיות..? אפשר למצוא אותו בחנויות ? או אולי אוכל לפרק ולנקות אותו?
תודה על הסבלנות אשמח לתשובה.
|