צפה בהודעה יחידה
ישן 17-09-13, 17:59   #32
snufkin
Senior Member

האווטאר של snufkin

הגלגלים שלי: פנדה דינמיק
שלום.
צרפתי תמונה של החלק המדובר. לדעתי זה הגלגל שיניים התחתון בשרטוט שדוד שלח ולא מה שמסומן. מה שנטען במוסך זה שהגלגל הזה לא היה מחוזק כמו שצריך או שהוא פשוט השתחרר קצת ומה שבתוכו (מצטער, אני מעביר בשפה של אשתי את הפרטים), שלדעתי זה כנראה לאגר, בכלל לא היה וכנראה השתחרר ונפל. כתוצאה מזה, המוט שמחובר לכל הסיפור הזה התעוות קצת והיה צריך ליישר אותו. הוא אמר שכרגע זה בסדר אבל כדאי להחליף את כל המוט בהקדם ובנוסף הוא גם ציין שהגלגלים האחרים בטיימינג מסתובבים לא בצורה חלקה אבל לבינתיים זה בסדר (הוא לא החליף הכל כדי שלא יצא יקר יותר אבל יידע אותי בבעיות הנוספות, שלדעתי - אם הכל נכון כמובן - זה די בסדר מצידו).

עכשיו שהתמונה יותר מלאה, האם הכל הגיוני? העובדה היא שהוא לא נגע בסטרטר והרכב מניע רגיל כנראה מצביעה על זה שאני טעיתי ולא הסברתי נכון את הבעיה בהתחלה וזה לא היה בעיה של סטרטר, ואם בגלל זה התחיל כל הבלאגן אז אני מאוד מצטער. אני רק מעוניין לדעת, בהנחה שלא הצלחתי להסביר את הבעיה בהתחלה ואכן הגלגל השתחרר, האם הגיוני שזה בכלל קרה? האם הגיוני שזה יגרום לנזק כזה (מוט עקום וכו')? והאם הגיוני לשלם על הסיפור הזה אלפייה?

תודה
סמלונים שצורפו
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  20130917_182121.jpg
צפיות: 602
גודל:  109.8 KB  לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  20130917_181948.jpg
צפיות: 566
גודל:  118.3 KB  
snufkin מנותק   הגב עם ציטוט