|
שלום לך, קודם כל - בחירה מצוינת !
טמבון אחורי - יש המום בפירוקיות - בין 200 ל300 ש"ח אתה מביא טמבון בלי מכות, עוד בערך 100 ש"ח צביעה ואתה מסודר על טמבון בצבע של הרכב כמו חדש - אל תשלול אפשרות שתמצא טמבון בצבע שלך ותחסוך הרבה דברים כי תכלת זה צבע שיחסית יש הרבה בפונטו (לדעתי אחרי הלבן יש הכי הרבה תכלת).
צמיגים - לא בעיה, אתה בטח יודע שצמיגים זה לא בעיה פשוט הולכים לפאנצ'ריה מבקשים את הדגם שאתם רוצים (או מבקשים המלצה על דגם) ואחרי שעה או פחות אתה יוצא עם רביעייה חדשה, מחיר - כ1000 ש"ח.
כרית אוויר - פשוט צריך לבדוק ולדעת מאיפה הבעיה, אני אישית הייתי הולך עם הרכב למוסך ומבקש הצעת מחיר / לדעת יותר על הבעיה ומה יכול להיות הפתרון.
בקשר להצעת מחיר - לא כתבת איזה שנה הרכב, הקילומטרז' נשמע סבבה לגמרי, יד 3 זה בהחלט נחמד אם הרכב שנת 2004/5 ומטה, וכל שאר הבעיות אפשר לסדר - כמובן שתוריד לו אותם ממחיר קניית הרכב - יש הרבה אנשים שמבקשים סכומי עתק של 15 אלף על רכב שנת 2002 - אני לא התקרבתי לא משנה כמה הרכב שמור ובלה בלה בלה זה מחיר לא ריאלי לטעמי - אני אישית לא הייתי קונה פונטו שהיא עד שנת 2003 ביותר מ10 אלף, אבל אני חיפשתי ידני - ואפילו לא בדקתי מה המחיר שבו נמכרות אוטומטיות, ואם הרכב שמור והתקציב מאפשר לך אולי זה כדאי לעלות קצת מעל למחירון, בכל מקרה - תנסה להגיע איתו להסכם בקשר לצמיגים והטמבון שזה יירד מהסכום של הקנייה, ובקשר לכרית אוויר תבדוק במוסך מה זה או מה זה יכול להיות.
|