צפה בהודעה יחידה
ישן 22-01-06, 14:13   #3
Guest

תגובה

שני דברים..

א. להעלות את המהירות המותרת בחוק? הצחקתם אותי. על סמך מה, ועל אילו נתונים אתה מתבסס בידיוק. על הרשלנות של מע"צ? על נהגי המשאיות ? איכות הכבישים ה-"מעולה"?, על אנשים שנוהגים "200 בפונטו" בכבישים ציבוריים?? נהגות שחושבות שדוושת הבלם היא בשביל תמיכה?? ? זקנים בני 100 שעדיין נוהגים?? להמשיך .... ? על מה בידיוק אתה סח ולהיכן אתה חותר. . וודאי שטענות מתנ"א"מהירות-הורגת" הן שטויות שלא נבראו כדוגמתן. הרי מה קל יותר מלהצביע על המהירות ולא לאכוף עבירות חמורות בהרבה. אך במדינה מתוקנת , בה יש חוק- עליך להישמע לו , לא משנה עד כמה הוא נראה בעינייך לא מוצדק. חוק הוא חוק.
תהליך העלאת המהירות הינו הדרגתי ונקשר ישירות לחינוך, שסופג בשנים האחרונות צאצאים חסרי בינה וערכים בסיסים. רמת התשתיות טעונה שיפור כמעט בכל חלקיה בארץ. אך אני מבטיח לך, בנהיגה גם בכבישי אירופה, שאת חלקם צלחתי עם מכוניות דפוקות [אופל וקטרה דיזל] על כבישים משובשים- לא מדובר כאן בתשתיות נטו. נהיגה מהירה מתחילה בהבנה ובשיקול דעת ביחס לתנאים. והיא אפשרית כאשר אתה מבין מהן יכולות הכלי שבידך ואילו גורמים עלולים להפתיע אותך.
אז עשה לי טובה WRC, אם אתה רוצה לנהוג בפונטו/אונו שמונו או מה שלא יהיה על 200, תעשה את זה בעיקר בראש.. חבל על החיים שלך ושל הסובבים אותך.

ב. לגביי כביש 6 , איכותו גבוהה, אך גם בו קיים חוק וסדר [אם כי מעט שרלטני]. אבל זה לא משנה את העובדה שהצהרות "בוא [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] תראה איך אני סוגר 200 בפונטו" ו "[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח, אני עם האונו שלי עושה ככה וככה" מקומן בבית שוטים. אתה רוצה לנהוג מהר, תמתין למסלולים מסודרים בבוא השנים ואל תהיה גיבור על חברים/חברה/משפחה וכוו.

אם לא תציית לחוק ,תזלזל ותתריס עצמך לסיטואציות שאין לך מושג איך לצאת מהן- תמצא עצמך מחוץ לחוק, בלי רישיון ובעיקר עם הרבה חומר למחשבה.
לתשומת לבך..
ניר