צפה בהודעה יחידה
ישן 05-06-13, 01:03   #3
Reka
Member
 
תאריך הצטרפות: Feb 2013
מיקום: מרכז
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
הודעות: 36
צטט:
במקור פורסם על ידי dodihob צפה בהודעה
אם אתה נשאר עם המידה המקורית אז זה להישאר עם ג'אנט 14, כלומר אתה לא תוכל לקנות ג'אנט של HGT. אתה יכול לברר עם "קובי נחמו" תחפש את השם בפייסבוק בעברית, הוא מפרסם ג'אנטים משומשים וחדשים בקבוצה בפייסבוק, יש לו דברים מעניינים. כמו כן יש הרבה פנצ'ריות שאתה יכול להיכנס ולהסתכל, יש אחת ביפו שנראתה מעניינת אבל שכחתי את השם.
כמו כן, הפונטו ספייס מגיעה עם מרווח של 4X98 בברגים, כלומר שאם תקנה ג'אנט 4x100 מה שככל הנראה תעשה, תצטרך לקנות גם על הדרך ברגים ממרכזים/צפים עם שייבה זזה. לא סיפור רציני. וכמו כן אם אתה תקנה יד שנייה יכול להיות ותצטרך לקנות מתאמים למה שנקרא ה-center bore על זה בעצם יושב הג'אנט, שבפונטו זה אם אני זוכר נכון 98.1 אבל יש לוודא את זה. הברגים סביבות ה-200 שח, המתאמים סביבות ה-20-50 ₪.
חוץ מזה, שיהיה בהצלחה!
וכמובן שתרכיב אל תשכח לעדכן עם תמונות
תודה רבה על ההסבר המפורט והמובן - כמה שאלות - אם אני יקנה ג'נאט 4X100 וישים מתאמים אין עם זה שום בעיה מבחינת בטיחות ? זה 200 ש"ח לכל הברגים לכל ארבעת הגלגלים כן ?
שוב תודה רבה ! ובקשר לתמונות - אל תדאג אני מתכנן לסדר הרבה דברים ברכב והכל יצולם ויעלה לפה
Reka מנותק   הגב עם ציטוט