צפה בהודעה יחידה
ישן 22-05-13, 12:17   #7
דניאל_חיפה
Senior Member

הגלגלים שלי: פונטו ספייס sx
צטט:
במקור פורסם על ידי שחרון צפה בהודעה
דניאל לשאלתך :

זאת פונטו elx.
אוטמטית
מונמכת
אזעקת ביפר
טמבונים hgt.
הגה hgt.
מערכת סטראיו שווה כ 5000₪
ומוט מייצב
גנטים 15 אינץ צמיגי טויו .
תעשה חשבון ותבין

באהבה
שחרון
רוצה את האמת?
ג'נט 15 של hgt? נמכר בפורום ב800 ש"ח. (אגב,ידוע שהגדלת מידה פוגמת בתאוצה)
צמיגים של טויו? האוטו הזה בחיים לא יצליח לנצל רבע ממה שאפשר לעשות איתם, אז למה?
טמבונים של hgt? מבורך! 1000 שקל שתי הצדדים, חבר שלי קנה ב"אלרון קאר" בצומת קריית אתא, למי שיש ספק.
מוט מייצב? שוב, בשביל מה ולמה?
הגה hgt? הייתי מברך, אבל זה פוגם בבטיחות ובפעולת כרית האויר, אני בספקות לגבי זה.
ביפר? חדש עולה 550, אצל היבואן בחיפה, רוצה את הטלפון? משומש מצאתי ב250 השבוע מחבר פורום אחר.
elx אוטומט? תכלס, בספייס הרוב מחפש ידני, אבל יש הרבה שמחפשים אוטומט גם, בכל מקרה הרכב הרבה יותר עצל מהידני 60 כ"ס, אני לא רוצה לדעת מה הגדלת המידה משפיעה פה, אבל זה לא קריטי מדובר ברכב רגיל ולא ספורט.
מונמכת? אני ועוד רבים רואים כחיסרון ענק, כרכב יומיומי שהוא ממש לא ספורט זה בכלל מיותר.
אנג'ל אייז? נו אז מה, יש לי הצעה להחליף ראש בראש על הפנסים החדשים שלי ואני לא עושה, זה לא חייב לעלות הרבה.
קסנון? בחייאת, 97 שקל באייבי, רוצה קישור?
הק"מ אצלו נמוך מאוד, אצלי הוא מוגדר כנמוך יחסית.
גג שחור? טעם וריח... מיוחד זה לא, כל "סובר לנסר" מגיעה עם התוספת הזאת. בכל מקרה פחחות וצבע זה עניין של 3000 שקל.
בניות למערכת? הוא עשה את זה לבד וכל הכבוד לו! בתכלס עלות החומרים (עץ וכו') לא באמת כזו יקרה ומסתכמת במאות בודדות, העבודה זה החלק הקשה, אני בספק שמישהו יעריך את עבודתו.
מערכת ב5 אלף שקל? תן לי 5 אלף למערכת, אני בונה מרכיבים משומשים מערכת איכותית ועוצמתית הרבה יותר מהרכיבים שיש לו שם, ואני אומר את זה ממש לא בזילזול.

איך אני רואה את זה? רכב מאוד מושקע, גם בזמן וגם בכסף, אבל בהרבה דברים מיותרים, וגם בהרבה דברים שצריכים לקלוע בול לטעם של הרוכש הפוטנציאלי.

הרכב שלי מושקע מכנית, מי שיקנה אותו יוכל להוסיף לו איזה תוספת שבא לו כי הוא קיבל רכב מקורי, והרבה יעדיפו להשאיר אותו כזה.
פירטתי במודעה מה הוא עבר, את החשבון של זה אתה יודע לעשות? אם לא, אז הקבלות שלי אומרות 8.

אני מאחל הרבה הצלחה במכירה, אני בטוח שמי שיקנה את הרכב שלך יהנה מאוד, מצטער אם הביקורת שלי מעט קשה, אני מבטיח שהיא באה ממקום טוב, ויותר מזה אם אני ישמע שמישהו מחפש ספייס אוטומטית אני ימליץ לו על שלך!

אגב תומר, למה אתה עובר?

נערך לאחרונה על ידי דניאל_חיפה : 22-05-13 ב 12:19.
דניאל_חיפה מנותק   הגב עם ציטוט