|
4 צמיגים זה כבר אלפייה,ואפילו יותר, אלא עם שמתם סיני,אצלי רביעייה של good year, טיפול קטן פה, סידור נזילה שם, כמה שקלים לפה, כמה ההשקעה סה"כ כדי שהוא יהיה פיקס?
אתה מבין לאן אני חותר? אני מוכר ב15, בלי תיקון נוסף, לקנות ולנסוע, לא צריך רק נגיעה פה ולא נגיעה שם, מכנית מושלם!
50 אלף ק"מ, כן יש מציאות, אבל נראה לך שזה טוב שהרכב בקושי נסע? היו מספיק דיבורים על זה בקארספורום שהמסקנה הייתה שרכב זה דבר שצריך לנסוע, זה שהוא לא נוסע ועושה מעט ק"מ בהרבה שנים גורם להרבה דברים להתייבש.
כמו שאתם לא בלחץ לקנות אני לא בלחץ למכור, ושוב, זה שוק חופשי.
dodihob, אני מצטער אם זה נשמע שאני מתבטא מעצבים, לא כך הדבר, סה"כ מנסה להסביר את עמדתי, למרות שתכלס אני לא חייב כלום לאף אחד ומי שלא ראה קבלות לא יבין כמה הרכב מושקע.
לא כל רכב צריך יישור קו, גם הרכב שלי לא היה צריך והוא היה תקין שקניתי אותו, אבל עובדה שמעלים לליפט ואומרים למוסכניק, שכל מה שנראה בלוי להחליף, תתפלא כמה דברים תמצא.
לנסוע ברכב "כל עוד הוא נוסע" לא תמיד מעיד על זה שהרכב תקין, ולקנות רכב במצב כזה יכול להפתיע אותך בקרוב מאוד עם תקלה רצינית, אז אצלי בעיה זו נפתרה, שקט לטווח ארוך.
ואגב, כמה כבר פונטו עם 50 אלף או במצב כמו שהפונטו של ליאור יש? ליאור חיפש בלי לחץ, עוד מישהו זרק שלקח לו 3 חודש למצוא, פותח השירשור מחפש ולא מוצא, זה קיים אבל נדיר, מי שרוצה להמשיך לחכות עד שתצוץ אחת מושלמת ביד2, שיחכה, המחיר שלי נשאר כזה והרכב בסוף יימכר במחיר הזה או לא יימכר בכלל.
|