|
אתה מתלונן שאחרים לא קוראים את הפוסט שלך ואחרי זה אתה סתם מגיב בעצבים לפוסט שלי. דיברתי גם יפה אתה לא צריך גם להתנסות מעלי.
אתה לוקח דברים למקומות הכי רחוקים והכי קיצוניים.
זה שרכב עשה קילומטראז נמוך לא אומר שהוא עמד, יכול להיות שהנסועה הייתה נמוכה/עירונית.
הרכב מטופל פלוס, יותר מהספר. הוא עדיין מטופל, סטנדרט המכלולים עובדים כמו שצריך בסדר המחירון הוא לא עבור רכב לא תקין.
מחירון שלך 9,400 לפי יד 2. אתה אומר שלפי הראש שלי צריכים לתת לך 9, משפט לפני זה אתה אומר לי לא לזרוק סתם דברים. בשום מקום לא רשמתי שאתה צריך לקבל 9.
אמרתי שאתה יכול לדרוש כמה שבא לך, זכותך, זה עדיין לא עושה את הקנייה כדאית.
ברור שיש אנשים שאוהבים סטנדרט, ויש גם הרבה מעבר לשיפורים מקוסמטיקה כמו שאתה רשמת. התייחסתי לסטנדרט מבחינת הלקוח והמחיר שאתה דורש.
לא כל רכב שקונים חייב יישור קו באלפי שקלים, אני את שלי קניתי ולא היה צורך ביישור קו. להניח שכל בנאדם שיקנה רכב 2003-2004 יצטרך לעשות ישור קו גדול זה לא נכון. אלה אם כן יקנה רכב במצב לא טוב.
רכבים משופרים נדירים - שוב התייחסות להעלאת מחירון לכמעט כפול.
זה שבחור שהתקשר אלייך אמר שראה רק רכבים עם מזגן לא תקין לא אומר שלכולם המזגן תקול. צריך לחפש, גם את שלי לקח לי 3 חודשים למצוא לפני 4 וחצי שנים.
בלי קשר אני חושב שהמחירון על הפנים, במיוחד לתמורה שהפונטו נותנת. זאת בדיוק הסיבה שאת הרכב שלי לא אמכור ואעביר אותו במשפחה.
ההתייחסות שלי הייתה אל התגובה של תומר, וכדאיות רכישה.
בקשר למחיר, שוב, זכותך לבקש כמה שאתה רוצה.
נערך לאחרונה על ידי dodihob : 18-05-13 ב 01:31.
|