|
יד 4, כלומר 12 שנים על הכביש חלקי 4, שווה 3 שנים לבעלות, אני בעלים במשך כמעט שנה מה שאומר שהידיים הקודמות החזיקו בממוצע כ 4 שנים כל אחד בערך.
ק"מ לא נמוך? ע"פ ממוצע "מחירונים" הוא נמוך, ע"פ תכלס מה שהולך בשוק הוא נמוך, הכל יחסי.
הכל תלוי איך אתה מסתכל, אפשר לקנות פיאט עם 250 אלף ק"מ שהיא נסעה הרבה וזה משפיע על איכותה, אפשר למצוא פיאט שנסעה רק 80 אלף (וראיתי כזאת), מה שכן גם עמידה ממושכת לאורך שנים לא עושה טוב למכלולי הרכב ואת זה כבר הוכיחו חכמים ממני, הרכב שלי נמצא בטווח הנמוך ההיגיוני של הקילומטרז', שלדעתי האישית נע בין 150-180, אבל על טעם וריח.
מטופל הרבה יותר טוב מהספר, אם אתה לא יודע אל תזרוק סתם, ה"ספר" לא דורש החלפת כל מערכת הקירור סתם כשהיא תקינה, הספר לא דורש עוד הרבה דברים שהוחלפו באוטו, יש דברים שנקראים "פדנטיות", תלמד.
אז לפי הראש שלך, המחירון שלי 8 בערך, אני צריך לדרוש 9 על הרכב? זה נקרא מעל המחירון? זה בדיחה, מי שמעריך יישלם, מי שלא, יישלם אחר כך גם ככה במוסך, ואפילו יותר, בכל זאת יש אנשים שתשלומים זה יותר נוח עבורם.
סטנדרטי? כן. יש אנשים שאוהבים מקוריות ולא כל מיני שיפורים מאיזה פיבר או קרטון.
יש הרבה כאלה בשוק? אז אולי לא ראיתי במה הנושא מדבר, על חוסר בפיאט שמורות למכירה, שוק שמוצף כמו שירותים בח**, ואני אומר את זה מניסיון שלי כשחיפשתי רכב כזה, ומעוד הרבה חברים שלי שחיפשו רכב דומה.
אז סבבה, הוא ימצא אחת שמורה יחסית 2003-4, יוציא עלייה עוד יישור קו ויגיע ל20 אלף, יחרוג מהתקציב, אבל זה "בתשלומים", או שיוציא סכום חד פעמי ושלום על ישראל.
רכבים משופרים\נדירים? מי שמחפש כאלה כסף לא מזיז לו, מי שמחפש פיאט כנראה אין לו להוציא יותר מידי בחודש על כלי תחבורה בסה"כ ומחפש רכב אם מינימום תקלות, ולהוסיף מעל מחירון בראש שקט זה פיתרון הכי טוב שיש.
ויודע מה, בוא נעזוב את זה בצד לרגע, היה קשר טלפוני, והבחור בדק כמה פיאטים, הפלא ופלא באף אחד מהם הוא טוען שאין מזגן פועל, אצלי יש,ואפילו מצויין, שאל עוד כמה שאלות שהוא ראה שבפיאטים אחרות זה תמיד מקולקל ולא פועל, הפלא ופלא, התשובה שלי הייתה תמיד חיובית ושהכל תקין, אז הדוגמא הכי טובה היא המציאות.
המצב של הפיאטים היום בשוק גרוע ממה שאני רואה.
למצוא בישראל, רכב שמטופל כמו שצריך, זה מצרך נדיר בפני עצמו.
נערך לאחרונה על ידי דניאל_חיפה : 17-05-13 ב 22:47.
|