למען האמת, לפני חודש פירסמתי את הרכב ביד2, התקשר בחור רציני מעתלית ורצה להגיע באותו יום לקחת אם אהיה מוכן לרדת ל15, אמרתי שכן, בסוף התקשרתי אליו ואמרתי לו שאני יורד מהעניין, הצטערתי רגע לפני המכירה, הוא כנראה התלהב מהעניין והבין שמדובר במציאה והציע לספוג עלות העברת בעלות ולהגיע עד אליי, אני עדיין סירבתי.
ממש היה קשה לי למכור אחרי כל ההשקעה.
עכשיו זה קצת יותר רלוונטי כי אני כבר יודע איזה אופנוע אני רוצה ויש כזה אחד במצב מושלם וכבר דיברתי עם הבחור שמוכר, אז המכירה חזרה לפרק, מאז הפירסום קיבלתי 2 טלפונים, אחד הציע החלפה על לנסר דור חדש, מכיוון שלא הסכמתי הוא אמר שברגע שהלנסר תימכר הוא יחזור אליי, והשני חיפש פונטו אבל אין לו תקציב, העריך את ההשקעה ואמר שאם היה לו הוא היה מוסיף אבל יש לו תקציב מוגבל.
אגב, האופנוע שאני קונה ייקנה מעל המחירון כי הבחור השקיע בו המון וזה גם נראה לעין, לפחות אני יודע להעריך השקעה.
מה שאותי מעניין, זה מה המצב של הרכבים של כל אלה ש"סוקלים" אותי, כי בטח קניתם פונטו שנוסעת מעולה ב6 אלף לא?
בכל רגע נתון, אני יכול לחתוך את המחיר ולקבל 1000 טלפונים, אני מעדיף לחכות כי גם ככה אני עדיין לא עם a ביד, אני לא לחוץ, אם מישהו יגיע במחיר גבוה יחסית, אז הרווחתי, תקריאו לזה שיטת מצליח תיקראו לזה נוכלות, יש לי קבלות על כל בורג שהחלפתי באוטו וכל בורג שהוחלף מהיום שהוא על הכביש, אני לא מסתיר כלום.
נערך לאחרונה על ידי דניאל_חיפה : 16-05-13 ב 17:38.
|