צפה בהודעה יחידה
ישן 02-04-13, 18:43   #1
matansab
Senior Member
 
האווטאר של matansab
 
תאריך הצטרפות: Jul 2012
מיקום: באר שבע
הגלגלים שלי: פונטו SX75
הודעות: 909
בני עוולה גנבו לי את הרדיו דיסק ועקרו את המנעול מדלת הנוסע

היום החנתי את הרכב שלי בחניון של קניון הנגב בבאר שבע בסביבות השעה 15:15
שלא כהרגלי לקחתי איתי את התיק שלי מתוך הרכב, כי הייתי צריך מתוכו משהו קטן שלא רציתי לסחוב ביד.
כשחזרתי כעבור 40 דקות בערך, פתחתי את הדלת האחורית ליד הנהג כדי להניח את התיק במושב האחורי, וראיתי שקופסא קטנה (קופסא של ריי באן) שנשארה שם הייתה פתוחה, כשבוודאות אני יודע שהשארתי אותה סגורה. חשבתי לעצמי שבטח נפתחה כשהרמתי את התיק מלידה.
התקדמתי לדלת הנהג וראיתי את המראה המזעזע, כל החוטים של הרדיו דיסק חשופים.
עשיתי סיבוב סביב הרכב ובמקום המנעול בדלת הנוסע מצאתי חור.

סה"כ הנזק הכספי הוא הרדיו והמנעול שדורש תיקון כרגע. הגנב חשב גם לזכות בזוג משקפי שמש חדשים כנראה.

מאוד סימבולי שזה קרה דווקא היום, עם תחילת תקופת העומר בה אני מקפיד לא לשמוע מוזיקה. כך שאוכל להסתדר עד ל"ג בעומר בלי רדיו.

הכי אני בהלם שזה קרה באמצע יום, בשעת צהריים בחניון ציבורי שקשה לי להאמין שיש רגע שכל פינה בחניון לא מכוסה ע"י עין אנושית.
הקלות הבלתי נסבלת בה אדם מרשה לעצמו לפגוע ברכוש של אדם אחר, ולגנוב ממנו רכוש שרכש בעמל כפיו היא מעוררת זעם.

בהזדמנות זו אני רוצה לבקש, אם מישהו מאיזור באר שבע נתקל במכירה מפוקפקת של רדיו דיסק של חברת LG מדגם lcs710br אשמח אם יצור איתי קשר בהודעה פרטית או בפלאפון 0546-564572.
להלן תמונה של המכשיר כשהיה בחיק הפונטו:



להלן תמונות של הנזק:






תודה על האוזן הקשבת

מתן.
__________________
FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011
החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?
matansab מנותק  
הגב עם ציטוט