[quote=דניאל_חיפה;118003]גם אצלי ב100 קמ"ש זה 3 אלף טור, אבל הhgt פחות מתאמצת ב3 אלף טור בגלל שיש לה יותר כוח לא כך?...
אגרת טסט אצלי 860, כמה יקר יותר זה בhgt?
בעיר אני לא חושב כמוך, העיר חיפה לא פקוקה כמו ת"א, והעליות פה נוראיות למנוע קטן, מנוע גדול פחות מאמץ ופחות דלק, השאלה היא האם יש מישהו חיפאי עם hgt שידווח על צריכת דלק עירונית ממוצעת. אני מגיע בעיר ל12.6
גם הרכב שלי היה צריך יישור קו, 2900 שקל שמתי רק ליישור קו ותחזוקה מונעת בעיקר, אין לי בעיה זה סכום חד פעמי לטווח ארוך מאוד, השאלה היא האם יש דברים שאני צריך לקחת בחשבון?
כרגע אני מוציא בחודש 1100 שקל בממוצע (דלק ביטוח וטסט) במקרה שהרכב תקין, והוא מיושר קו ככה שיוצא לי בידיוק 1100 שקל אחזקה באוטו.
נעשה קצת סדר.. ה HGT אכן חזקה (יחסית), הכוונה יותר לזריזה.. ודווקא כול הכוח שלה מסתכם בערך עד 100 קמ'ש. חשוב לציין שגם אחרי ה- 100 ועד 180.. הרכב נוסע יפה מאוד.. משבטוח יותר מהיר מהדגם שלך

..
לגביי היישור קו.. היישור קו גם יכול לעלות 5 אלף שקל. לצורך דוגמה רק הווריאטור עולה 1200 שקל. ובזמן האחרון גם נהיה קשה להשיג אותו בארץ :/ (לא במורשה)
ואני כמעט בטוח שכול HGT ביד 2 שמפורסמת שם חייב בווריאטור חדש.. (חוץ מי כמה שאני באופן אישי מכיר. אגב אחת מהן היא של מיכאל מהפורום)
חוץ מזה אל תשכח שגם אחריי היישור קו. דברים יכולים להישבר /להיתקלל (בכול זאת זהו רכב ישן, ואת רובן קרעו עם השנים חבר'ה צעירים).
אגרת טסט (עשיתי לפני 3 חודשים) 1000 שקל.
לגביי הצריכת דלק.. הצריכה בעיר יותר גבוה. (בכללי) רמזורים.. לא בהכרח פקקים. תתפלא אני כמעט ולא עומד בפקקים ואני גר בחולון.
מקווה שעזרתי.
לסיכום. העלות של אחזקת HGT יותר יקרה משלך, כי בכול זאת מדובר ברכב ספורט.