צפה בהודעה יחידה
ישן 30-12-12, 15:40   #98
laptawp
Senior Member

האווטאר של laptawp

הגלגלים שלי: HGT
צטט:
סליחה?
אני רוצה להבין, אתה רומז שמה שקורה עכשיו עם המועדון הוא תוצאה ישירה של רכישת הרכב שלי? או שאתה אומר זאת בגלוי? או שבעצם אתה אומר או רומז שאני אחראי באופן אישי למה שקורה כאן?
כך או כך, אני חייב לך משהו?
זה שקיבלתי על עצמי אחריות של ניהול כאן אומר שאני חייב לרכוש רכבי פיאט בלבד?

אל תזרקו דברים לאוויר לפני שאתם מבססים אותם. כמו שנאור כתב, אתם לא יודעים חצי מהפרטים.
הטיול שלנו אורגן הרבה לפני שנאור העלה את הרעיון לטיול כאן. הוא היה אמור לצאת לפועל שבוע קודם, אך נדחה מפאת מזג האוויר.
עוד לפני, שים לב, רשמתי שאשתדל להגיע לטיול המועדון, מהסיבה הפשוטה שטיול שבוע אחרי שבוע קצת לא מסתדר לי. מכיוון והטיול הראשון נדחה ונפל על היום של הטיול כאן, הגעתי לטיול החברים שלנו. זאת גם הייתה ההתחייבות הראשונה שלי.

אני אומר זאת שוב. טיולי חברי האבארט לא קשורים לשום מועדון, כי אין לנו אחד שכזה. אין כאן גם פיצול מאף אחד, כי מלכתחילה לא היה שת"פ. הטיולים מאורגנים על ידינו באופן פרטי, מצומצם, וסגור. אנחנו עושים זאת בכוונה עם בעלי אבארט, שיותר מזה, הם חברים קרובים שלנו, ואנחנו שלהם. לא כל הלקוחות מוזמנים, אין לזה קשר למועדון אלפא, מועדון פיאט, או סמל"ת באופן כללי.
דוגמא נגדית למשל, היא האירוע שאבארט נתנו בו חסות בכינרת בעבר, שאליו אכן הוזמנו כל הלקוחות.

לבכות כאן שאתם לא מקבלים שיתוף פעולה עם האנשים שמגיעים לטיולים האלה זה מיותר וחסר חשיבות. מדוע לא עולות תלונות על השתתפות בטיולים של מועדון הרודסטרים (סתם דוגמא) למשל? או בטיולים אחרים שמאורגנים על ידי חברים?
מה, בגלל ש500 אבארת מבוססת על פיאט 500, זה אומר שחייבים להזמין את כולם לטיול?

אנחנו לא חושבים שיש לנו כלום שמציב אותנו מעל אדם אחר. יש לנו רכב טוב מאוד, שנותן הרבה ערך מוסף, משייך אותנו לקבוצה מגניבה של אנשים מגניבים, ואנחנו אוהבים להנות מזה.
אם אתה חושב שיש משהו פסול בזה, הבעיה אצלך ידידי.

מעבר לכך, להבא, נסה להימנע מהאשמות ישירות על גבי הפורום, במיוחד שאין להם כל ביסוס, ואת זה אני רושם תוך כדי חבישת כובע המנהל.

אני לא אומר שאתה חייב לי או לי משהו משהו מפה.

סה''כ רציתי להגיד איך הפורום היה נירא לפני. ואיך הוא נירא עכשיו.
laptawp מנותק   הגב עם ציטוט