צטט:
במקור פורסם על ידי laptawp
הפורום והמועדון היה טוב עד שגדעון קנה אבארט.
מאז הכל השתנה... שימו לב. אין מפגשים. אין כלום. תזכרו מה היה לפני 3-4 שנים.
מועדון פיאט היתה קהילה גדולה. לא כמו עכשיו. באמת שאני לא יודע איך להסביר את זה.
ואור. נירא לך שאבארט ישלבו טיול עם מועדון פיאט? באמת שזה מצחיק.. הרכבים שלנו לא ברמה שלהם.
מי ישמע... "אבארט"
בעלי אבארט חושבים שיש להם מינומום פגאני זונדה.
|
סליחה?
אני רוצה להבין, אתה רומז שמה שקורה עכשיו עם המועדון הוא תוצאה ישירה של רכישת הרכב שלי? או שאתה אומר זאת בגלוי? או שבעצם אתה אומר או רומז שאני אחראי באופן אישי למה שקורה כאן?
כך או כך, אני חייב לך משהו?
זה שקיבלתי על עצמי אחריות של ניהול כאן אומר שאני חייב לרכוש רכבי פיאט בלבד?
אל תזרקו דברים לאוויר לפני שאתם מבססים אותם. כמו שנאור כתב, אתם לא יודעים חצי מהפרטים.
הטיול שלנו אורגן הרבה לפני שנאור העלה את הרעיון לטיול כאן. הוא היה אמור לצאת לפועל שבוע קודם, אך נדחה מפאת מזג האוויר.
עוד לפני, שים לב, רשמתי שאשתדל להגיע לטיול המועדון, מהסיבה הפשוטה שטיול שבוע אחרי שבוע קצת לא מסתדר לי. מכיוון והטיול הראשון נדחה ונפל על היום של הטיול כאן, הגעתי לטיול החברים שלנו. זאת גם הייתה ההתחייבות הראשונה שלי.
אני אומר זאת שוב. טיולי חברי האבארט לא קשורים לשום מועדון, כי אין לנו אחד שכזה. אין כאן גם פיצול מאף אחד, כי מלכתחילה לא היה שת"פ. הטיולים מאורגנים על ידינו באופן פרטי, מצומצם, וסגור. אנחנו עושים זאת בכוונה עם בעלי אבארט, שיותר מזה, הם חברים קרובים שלנו, ואנחנו שלהם. לא כל הלקוחות מוזמנים, אין לזה קשר למועדון אלפא, מועדון פיאט, או סמל"ת באופן כללי.
דוגמא נגדית למשל, היא האירוע שאבארט נתנו בו חסות בכינרת בעבר, שאליו אכן הוזמנו כל הלקוחות.
לבכות כאן שאתם לא מקבלים שיתוף פעולה עם האנשים שמגיעים לטיולים האלה זה מיותר וחסר חשיבות. מדוע לא עולות תלונות על השתתפות בטיולים של מועדון הרודסטרים (סתם דוגמא) למשל? או בטיולים אחרים שמאורגנים על ידי חברים?
מה, בגלל ש500 אבארת מבוססת על פיאט 500, זה אומר שחייבים להזמין את כולם לטיול?
אנחנו לא חושבים שיש לנו כלום שמציב אותנו מעל אדם אחר. יש לנו רכב טוב מאוד, שנותן הרבה ערך מוסף, משייך אותנו לקבוצה מגניבה של אנשים מגניבים, ואנחנו אוהבים להנות מזה.
אם אתה חושב שיש משהו פסול בזה, הבעיה אצלך ידידי.
מעבר לכך, להבא, נסה להימנע מהאשמות ישירות על גבי הפורום, במיוחד שאין להם כל ביסוס, ואת זה אני רושם תוך כדי חבישת כובע המנהל.
צטט:
במקור פורסם על ידי or_22d
תודה לכל מי שהגיע היום לטיול.
הכי חשוב, שכולם חזרו בדיוק כמו שהגיעו. היה יום מצומצם וכייפי.
מקווה שכל בעלי האבארט גם נהנו להם בצפון הרחוק יותר, רק חבל שהמפגשים לא אוחדו.
|
תודה, נהננו מאוד. מקווה שגם אתם נהנתם.
מראש לא היה אמור להיות "מפגש" אחד, ולכן אין סיבה לחשוב שחבל ששני הטיולים לא אוחדו.
צטט:
במקור פורסם על ידי or_22d
האמתי שלא נפגשנו על הכביש. אבל מזה חשוב? אני לא טעיתי במה שאמרתי.
במקום להתפצל לכמה מפגשים שונים ולפלג את הפורום, צריך לעשות משהו אחד.
|
שוב, טיול חברים קרובים מצומצם, לא היה כאן שום פילוג, של שום פורום, או פיצול של מפגשים.
מעבר לנאור ואנוכי, אף אחד מהחבר'ה שהגיע לטיול לא חבר בפורום כאן בכלל.
צטט:
במקור פורסם על ידי or_22d
לפלג את המועדון ל2 זרמים אבארט והשאר? זה דבילי.
|
יש מה להוסיף עוד?
אילו זרמים אתה רואה כאן? או ראית לפני כן? מלבד הרכב שלי ושל נאור, איזה עוד חבר מועדון כאן יש לו אבארט?
חבר'ה הוצאתם הכל מפרופרציות.