צפה בהודעה יחידה
ישן 22-12-12, 19:08   #4
dennis
Senior Member

האווטאר של dennis

הגלגלים שלי: Cupra R
אמממ

דוד אהלן
אני לא נענה לאתגר. מפחד להפסיד.
אבל מה יש לי כמה דברים שמציקים ברכב. וכמה וכמה מוסכים שהייתי או שלא רוצים לטפל או שאומרים ככה זה אין מה לעשות.
וחשבתי לקפוץ עלייך אתה בוודאי יודע את התשובה.
1) שמרימים אמברקס, כמה וכמה פעמים חיזקתי אותו.. אבל הוא בקושי תופס את הרכב. אפילו בטסט בקושי עברתי. מתחתי את הכבל כול חזק שממש קשה להרים את הידית. במטרה שההאמברקס יחזיק יותר טוב.
2) משאני אכתוב עכשיו אולי קשור לראשון. אז ככה.. כשאני מכנה את הרכב תופס באמברקס ומכניס הילוך. (כאשר הרכב מכובה). אני מזיז את הרכב בכוח (דוחף כזה) ויש רעש של חלודה מהגלגלים האחוריים.. רעש של חקירות ברזל כאלו. אותו הדבר גם כאשר אני יושב ברכב קופץ כזה על המושב.. מזיז את הרכב. אך כאשר אני משחרר את האמברקס ואת ההילוך. הרעש נעלם. כמו גם במהלך נסיעה אין את הרעש. אני חושד בבולמים האחוריים. למרות שאלו קוילאוברים והם בני פחות מי 4 חודשים.
3)עניין הברקס. שזה כמה שיותר מפחיד אותי. נעשה רפידות + צלחות לפני 3 חודשים. עדיין יש את הרעש של הברזל הצורב(כידוע אכן הרעש הזה אמור להיות בהתחלה, אך הרעש פעם ישנו, ופעם אינינו). יומיים אין , יומיים יש. כמו גם כאשר אני לוחץ על הברקס הרכב בולם מעולה, אבל לקראת העצירה. כאשר הרגל אותו הדבר על הברקס ואף אני מרפה על מנת לבלום בעדינות. הרכב בולם בחוזקה.
אשמח לייעוץ... ממך.. ואולי אחריי זה נראה את הצרפתייה שלך
dennis מנותק   הגב עם ציטוט