צפה בהודעה יחידה
ישן 15-12-12, 23:55   #1
שירונת
Junior Member

הגלגלים שלי: פונטו ספייס
כמה בעיות בפונטו אחת קטנה...

אז ככה
הקטנה שלי לא מרוצה לא מהABS, לא מהמנוע ולא מהגיר...
וביתר פירוט:
לגבי הABS - לפני כשנה, הייתה לי איתו בעיה- הוא היה פועל בכל נסיעה, עד שנורת הABS נדלקה ואז הייתה לי נסיעה חלקה (גם נורת בלם היד הייתה נדלקת לרוב מתישהוא). בכמה מוסכים לא מצאו את הבעיה ולבסוף מוסך אחד טען שמחשב הABS הלך. הוא החליף אותו והבעיה חלפה. אממה, היא חזרה...
גיר - נסעתי שבוע שעבר לאילת. לפני הנסיעה, עברתי במוסך - טיפול לפני אילת. מלבד הבעיה עם הABS, בעל המוסך אמר שהוא לא רואה משהו מיוחד (וכמובן עשה לי טיפול 10000 רגיל כולל בלמים). בדרך חזרה מאילת, באמצע נסיעה, פתאום ההילוכים לא נכנסו. עצרתי בצד הדרך בלחץ וכיבית מנוע. לאחר כמה דקות התנעתי שוב וההילוכים נכנסו חלק כשלא הייתי בנסיעה. התחלתי בנסיעה, וכמובן שהבעיה עדיין הייתה שם. אך הצלחתי להכניס הילוכים, אמנם לא בקלות אך בסוף נכנסו. למרבה המזל הצלחתי להגיע הבייתה. האם הלך לי הגיר (ידני)? קלאצ, החלפתי לפני לא המון זמן.
מנוע - לפני כשנה וחצי, התחלתי להרגיש קיקים בנסיעה. מתי שהוא גם נורת הבדוק מנוע נדלקה. זה לא היה קורה תמיד ולאחר כחודש זה נפסק כליל. לפני כמה שבועות זה חזר. אמנם בלי קיקים כמעט, נסיעה די חלקה, אך הנורה נדלקת.

אנא עזרו לי - האם יש קשר בין התקלות האם כדאי להיפטר ממנה (פונטו ידנית 2003)? אשמח אם תוכלו לחוות דעתכם לגבי כל אחת מהבעיות
תודה לכם אתם עשר!
שירונת מנותק