צפה בהודעה יחידה
ישן 06-12-12, 22:38   #24
shotdown
Senior Member
 
האווטאר של shotdown
 
תאריך הצטרפות: Mar 2012
מיקום: רחובות
הגלגלים שלי: פרארי
הודעות: 185
האמת? לדעתי מנהלים צריכים ליזום, אחרת כל אחד פה יחליט על דעת עצמו שהוא עושה טיול.
אני בעד, ובמיוחד אחרי הקוני ספורט החדשים מתאים לי יום אגרסיבי , אבל אני גם בדעה שאולי טיול רגוע יהיה יותר הגיוני בתור התחלה.
הדבר האחרון שאני רוצה זה להיות בקירבה של ילד בן 12 וחצי עם פונטו 73 שירים לי אמברקסים בעיקולים, ועוד בצפון, ששם אין מקום לטעויות בכבישים.

מיכאל נתת חוות דעת, אתה חבר של שחרון כמו שהבנתי, למה שלא תקחו את זה ובאמת החודש תרימו מפגש לקראת סוף שנה?
או איבו אבארת, מי שיחליט אני מוכן לתרום את חלקי ולפרסם לאנשים שאני מכיר שקשורים לקונצרן.

בואו נתארגן זריז, תריצו את הדיבור בניכם, שבוע-שבוע וחצי לפי תפרסמו את התרד, ונדאג כמובן לכיבוד, פקל"י קפה, נרגילות ואפשר גם כיסאות מתקפלים שכל אחד ידאג לעצמו ואז נרים אזור ישיבה.

מי שיצא לו לראות את הטיול של מועדון שירוקו לרמת הגולן (הייתי שם) יודע כמה זה כייף!! פתאום לעצור באיזה יער להחנות את הרכבים, תמונות מטורפות עם הנוף, מוזיקה ורק להנות.
__________________
ההיסטוריה המוטורית שלי:
שברולט קוסיקה v6 / סיאט איביזה mk2 1.6/ מיצובישי קולט 94/ פורד אסקורט rs200/ פג׳ו 106 ראלי 1.6

כיום: בייבי פרארי- פיאט קופה 16vt

נערך לאחרונה על ידי shotdown : 06-12-12 ב 22:41.
shotdown מנותק   הגב עם ציטוט