נושא: מחפש HGT
צפה בהודעה יחידה
ישן 06-12-12, 18:28   #32
גל שאמיס
Senior Member

הגלגלים שלי: IBIZA CUPRA 08 250 HP
צטט:
במקור פורסם על ידי amitbaba צפה בהודעה
מי שחי בלהלהלנד זה אתה.
אתה בטוח שהרכב הזה זה מינימום פרארי והסיבה היחידה לזה היא שיש מעט כאלה בארץ והוא נחשב "נדיר".
מצטער אבל אני ממש לא משלם על רכב לפי כמה כאלה יש בארץ. זה לא מעניין אותי.
יכולות להיות מכוניות הרבה יותר נפוצות שהן גם הרבה יותר טובות.
ה"נדירות" של הרכב זה לא פקטור בכלל. ובשורה תחתונה- רכב נדיר הוא לא יותר טוב/ שווה יותר מרכב נפוץ. מה שאתה אומר נכון אם מדובר על רכב אספנות אבל אני לא מאמין שיש HGT אחת בארץ שהיא במצב של רכב אספנות ושהיא לא קרועה לפחות קצת.
אני מאוד מעריך את הרכב ויודע שהוא רכב מעולה אבל אני ממש לא חושב שהוא שווה 30 אלף.
ודבר אחד לא ברור לך: זה שאתה משקיע כסף על רכב לא עושה אותו שווה יותר!
לפי הטענה שלך אני יכול לקנות עכשיו מכונית ב100 אלף ולהשקיע בה מיליון שקל בשיפורים.
אתה באמת מאמין שמישהו יקנה אותה במיליון ו100 אלף? ולא יעדיף לקנות איזה בוגאטי חדשה?
ברור שזה לא אותו סדר גודל אבל זאת רק המחשה לכמה התפיסה שלך לא נכונה !
להמחשה : אח שלי קנה לפני בערך שנתיים סיאט איביזה טורבו משופרת מפה ועד הודעה חדשה, 220 כ"ס(הרכב המקורי מספק 170) עם יד נמוכה וקילומטר נמוך- במחיר מחירון, ואתה יודע למה? כי המוכר פשוט לא הצליח למכור את הרכב בשקל מעל המחירון, ותאמין לי שהוא ניסה.
כסף שאתה משקיע ברכב זה כסף שאתה מחליט להשקיע, זה לא כסף שיחזור אליך אלא אם כן מצאת קונה מאוד פראייר.
אני כנראה לא "ראוי" להיות בעל HGT לפי מה שאתה אומר, אז אולי כדאי לי לחפש רכב אחר שלא יעשה לי בעיות.
את האמת התאכזבתי מאוד, לא חשבתי שאנשים יתקפו אותי פה בגלל הדעה שלי..

עריכה: אני לא הסתכלתי אפילו על המחירון של יצחק לוי, והבנתי שמחירון שלו לHGT הוא משהו כמו 17-18.
אני מדבר על המחירון של יד 2 שהוא הרבה הרבה יותר מציאותי ואני מדבר מניסיון
*** בגלל אנשים כמוך קם מחירון לוי יצחק...מי בכלל קונה אוטו וחושב בכמה הוא ימכור אותו בעוד 5 שנים ...
אני מקבל את הדעה שלך שאנחנו בחרנו להשקיע ולהוסיף תוספות לרכב וזה בעיה שלנו... אבל האנשים שקונים את המכוניות האלה בדרך כלל מחפשים אותם ספציפית וזה בדרך כלל אנשים כמונו בעלי זיקה למכונית ספורטיבית ולא אחד שמחפש יונדאי גטס... שדרך אגב אתה יכול להביא אותה באיזה 14 אפילו שנתון אולי גבוה יותר ואל תחשוב אם תקנה רכב גם במצב תצוגה הוא ישמור לך על אמינות 5 שנים ..חי בסרט ...אין מה לעשות הרכב ניהיה נדיר לאט לאט וגם המחיר אפילו עולה .. את שלי מכרתי ב 32 אלף לפני חודשיים ...ואפילו פירקתי את המערכת.......HGT בסביבות ה 20 אלף שקל אין לך מה לגעת בהם ... קח בחשבון שאת החיסכון שאתה עושה בקנייה אתה תוציא במוסך אם לא יותר גם... אז אולי הרכב הזה לא בשבילך ..כאילו עם הגישה הזאת בדוק אני אומר לך ... שום רכב ספורטיבי כנראה לא מתאים לך (בגלל הגישה ) אין מה לעשות מכוניות ספורט זה עסק יקר אבל משתלם שאתה לוחץ על הדוושה...
גל שאמיס מנותק   הגב עם ציטוט