נושא: מחפש HGT
צפה בהודעה יחידה
ישן 06-12-12, 15:48   #28
amitbaba
Junior Member

הגלגלים שלי: fiat punto HGT
צטט:
במקור פורסם על ידי turbo guy צפה בהודעה
או-קיי אני לא מחובר למציאות .לך תקנה מלוי יצחק .מה אתה מחפש פה ?
אתה מחליט ש 24 זה השווי ,רוצה אוטו חדש במחיר הזה ..תשמע אח שלנו ,תגיש מועמדות
לחי בללה לנד. יש אנשים שהשקיעו ים של כסף ב HGT שלהם .
תסלח לי ,אבל מי אתה שיתנו לך רכב כזה ב 24 אלף ?? שה 24 לפעמים מתקרב למה שהשקיעו .
מה נראה לך שזו איזה מאזדה לנטיס מליסינג ?? זה רכב נדיר. רוצה נדיר ומושקע ? תשלם .
אתה טוען שאני מנותק מהמציאות ?? אתה יודע מה ? אני בטוח שאתה לא תקנה HGT ..איך אני בשבילך ? צריך להעריך רכבים כאלה. ובך אין התכונה הזאת כנראה ..
לגבי הHGT שלי ,אני מת עליה .לא מתכוון ,ולא רוצה למכור להיפך יש תוכניות מגירה לשדרוג ..
מישהו אמר טורבו ?? זו אחת המכוניות המוצלחות שהיו לי ,והיו מספיק .הלוואי עליך את חלקן .
יש לי עוד שני רכבים בבעלותי ורוב הזמן אני איתה . מת עליה ..קסם של כלי.
גם אם אתה אישית תבוא עם 40 אלף לא תקבל אותה .מקווה גם שאחרים ינהגו כמוני .
זה רק בגלל חוסר כבוד להשקעה ולכסף שאנשים משקיעים ברכבים שלהם .
לא ידוע לי שכסף גדל על העצים .רוצה לקנות ? תשלם .אין מתנות .
מי שחי בלהלהלנד זה אתה.
אתה בטוח שהרכב הזה זה מינימום פרארי והסיבה היחידה לזה היא שיש מעט כאלה בארץ והוא נחשב "נדיר".
מצטער אבל אני ממש לא משלם על רכב לפי כמה כאלה יש בארץ. זה לא מעניין אותי.
יכולות להיות מכוניות הרבה יותר נפוצות שהן גם הרבה יותר טובות.
ה"נדירות" של הרכב זה לא פקטור בכלל. ובשורה תחתונה- רכב נדיר הוא לא יותר טוב/ שווה יותר מרכב נפוץ. מה שאתה אומר נכון אם מדובר על רכב אספנות אבל אני לא מאמין שיש HGT אחת בארץ שהיא במצב של רכב אספנות ושהיא לא קרועה לפחות קצת.
אני מאוד מעריך את הרכב ויודע שהוא רכב מעולה אבל אני ממש לא חושב שהוא שווה 30 אלף.
ודבר אחד לא ברור לך: זה שאתה משקיע כסף על רכב לא עושה אותו שווה יותר!
לפי הטענה שלך אני יכול לקנות עכשיו מכונית ב100 אלף ולהשקיע בה מיליון שקל בשיפורים.
אתה באמת מאמין שמישהו יקנה אותה במיליון ו100 אלף? ולא יעדיף לקנות איזה בוגאטי חדשה?
ברור שזה לא אותו סדר גודל אבל זאת רק המחשה לכמה התפיסה שלך לא נכונה !
להמחשה : אח שלי קנה לפני בערך שנתיים סיאט איביזה טורבו משופרת מפה ועד הודעה חדשה, 220 כ"ס(הרכב המקורי מספק 170) עם יד נמוכה וקילומטר נמוך- במחיר מחירון, ואתה יודע למה? כי המוכר פשוט לא הצליח למכור את הרכב בשקל מעל המחירון, ותאמין לי שהוא ניסה.
כסף שאתה משקיע ברכב זה כסף שאתה מחליט להשקיע, זה לא כסף שיחזור אליך אלא אם כן מצאת קונה מאוד פראייר.
אני כנראה לא "ראוי" להיות בעל HGT לפי מה שאתה אומר, אז אולי כדאי לי לחפש רכב אחר שלא יעשה לי בעיות.
את האמת התאכזבתי מאוד, לא חשבתי שאנשים יתקפו אותי פה בגלל הדעה שלי..

עריכה: אני לא הסתכלתי אפילו על המחירון של יצחק לוי, והבנתי שמחירון שלו לHGT הוא משהו כמו 17-18.
אני מדבר על המחירון של יד 2 שהוא הרבה הרבה יותר מציאותי ואני מדבר מניסיון
amitbaba מנותק   הגב עם ציטוט