צפה בהודעה יחידה
ישן 05-12-12, 23:28   #16
shotdown
Senior Member

האווטאר של shotdown

הגלגלים שלי: פרארי
אין פה עניין של אשכנזי או כל מה שהבנת מזה, אמרתי שאנחנו לא באותו הכיוון כנראה.
נתתי את הדוגמא של שאר המועדונים כי שם המפגשים מאוד כיפיים ומעניינים ואנשים תמיד מחכים לעוד, והכוונה של הישיבה עם נרגילות וכל מה שאמרתי זה כי ככה אתה יותר מתחבר מאשר כל אחד מחנה ושלום על ישראל, ברגע שכולם מתקבצים ויושבים ביחד ויש צחוקים, אז זו הדרך להתחבר מהר.

עליה לצפון זה עוד מוקדם לדעתי, כי הרבה פה לוקחים בחשבון את המחיר של הדלק ובצדק, מועדון שלא מגובש, לבוא לתת לו מפגש שיעלה לכיס לפחות 300 שקל אז לא כל אחד מתאים לו, מה גם שהרוב מאזורי המרכז וזה מצריך גיבוש רציני כדי לארגן שיירה מכובדת שתהיה שווה את הנסיעה הזו.

לכן נתתי את הדוגמא למסלול באשדוד, זה שיש שם מסלול לא אומר שכל אחד עולה וקורע את הרכב, פשוט זה מקום מבודד, יש תנועה של מוטוריקה שם ואפשר לעשות ישיבה בכיף שם, כנראה הוא נסגר וזה לא רלוונטי אבל זו הכוונה. מסלול כל שבוע זה לא פונקציה כי צריך מפגש סטטי בעיקר, ומדי פעם לקנח במסלול, לא בהגזמה.

אנשים פה כל פעם מזכירים את העניין בואו ניפגש עם מועדון אלפא וכל זה, אני רק אמרתי את דעתי, שלא מצאתי את עצמי שם, כי אני לא קשור אליהם מבחינה חברית, אני לא מכיר כלכך את האנשים שם, הרוב גם במגזר גיל מעט יותר מבוגר מרוב חברי הפורום לפי מה שראיתי ולכן הקשר הוא יותר מרוחק.

אני בעד שיגיע היום שאנשים ולא רק מהמועדון ירצו להגיע למפגשים שלנו כי יש לנו כלים פה, הרבה אבארת', ולא חסר בעלי קופה שיכולים להגיע וכמובן כל הפונטו ומה שמתווסף לזה.

יכול להיות שזה שאני נהנה לשבת בקבוצה עם נרגילה, שתיה קלה, כיבוד קל ואווירה של צחוקים, ואתה נהנה מלהחנות את הרכב במקום כלשהו ולשבת במסעדה, בכל אופן אפשר תמיד לשלב, וזה טוב לגוון, סה"כ צריך להגיע לרמה שיש מודעות ואנשים יגיעו.

אם תרצה אין לי בעיה להרים איתך כפפה ולארגן פעם מפגש בכיוון שלך ופעם בכיוון שלי סתם לצורך העניין, כמובן שכל אחד יכול לתת רעיונות.
אבל האמת שאני קצת בסימן שאלה לגבי זה, כי באחד המפגשים לפני כמה חודשים, היה איזה מנהל שאמר שלדעתו מפגש אחת לחודשיים בערך זה מספיק, לדעתי זה לא. לא חייב תמיד לנסות לארגן מפגש בומבה, וכמו שהבטחתי מספיק שיתגבשו חלק מהחברים, וגם אם יהיו 7-8 כלים זה גם לא רע להתחיל.

כיום: בייבי פרארי- פיאט קופה 16vt

נערך לאחרונה על ידי shotdown : 05-12-12 ב 23:32.
shotdown מנותק   הגב עם ציטוט