צפה בהודעה יחידה
ישן 04-12-12, 19:57   #6
Punto Evo Abarth
Senior Member

האווטאר של Punto Evo Abarth

הגלגלים שלי: Punto Evo Abarth
צטט:
במקור פורסם על ידי shotdown צפה בהודעה
אני חושב שבעניין הזה אני חולק עליך קשה לי להאמין שאבארת שלך שותה יותר מפיאט קופה מזדקנת.
דבר ראשון אתה יכול לחלוק ולהביע דיעה אבל רק כדי לסדר את האוזן מי שקונה רכב רכבים כמו שלי ושלך בדרך אוהבים את הגז יותר מחסכון זה נכון שהמנוע שיש באברט בנהיגה נכונה ולא חזקה יכול לעשות 1 ל12 ואפילו 1 ל14 (מוכח חבר שלי נוסע כמו זקן עם גולייטה עם אוטו מנוע ועשה את הצריכה הזאת) אבל אם תיסע חזק כמוני ותמשוך את האוטו תעשה צריכה של 1 ל7 +/- ולכן אני מאמין שהקופה שלך המזדקת כן עושה כמו שלי

צטט:
במקור פורסם על ידי shotdown צפה בהודעה
אפשר לעשות מקום מפגש שבועי שנוח לכולם, לצורך העניין, במסלול באשדוד אם לא סגרו אותו עדיין או אלטרנטיבה אחרת, לדעתי אפשר לעשות ביחד עם וואגית, גם אם נתחיל במפגשים של 4-5 כלים שזה גם כיף לפעמים, אפשר לשבת על נרגילה פיצוחים, מוזיקה וכמובן לחיצות (אהמ אהמ וויליאם)
לגבי הדברים שאמרת יש לי מס' דברים לחלוק עליהם,
1) אין לערבב מפגשים של יצרנים לא מאותו קונצרן בדרך כלל, הסיבה היא שאתה קונה רכב מסויים בגלל מה שהוא והערך המוסף שלו ואם כל הכבוד לוואגיות אין מבחינתי את הערך המוסף של האיטלקיות ולכן אני לא בעד לערבב מפגשים.
2) כל המפגשים הללו של נרגילות ופיצוחים לא ממש משדרים החוצה מפגש/חבר'ה איכותיים בלי להעליב לא מכיר את רוב חברי הפורום אבל כן לעשות מפגש באיזור מסעדות שבחניה המכוניות וכולם ויש לך בתי קפה או מסעדות לשבת בהם עדיף ולכן המסלול באשדוד לא ממש רלוונטי גם למרות שנסגר לדעתי, כך לדוגמא את המפגש של אלפא בגולייטה, מפגש ברמת החייל, מפגש הרודסטרים באיזור קפה קפה בצפון ת"א ואפילו נוקיה עדיף מאשדוד.