צפה בהודעה יחידה
ישן 04-12-12, 18:49   #4
Punto Evo Abarth
Senior Member

האווטאר של Punto Evo Abarth

הגלגלים שלי: Punto Evo Abarth
צטט:
במקור פורסם על ידי stio צפה בהודעה
תארגן יותר טיולים? הדלק היום גם ככה יקר ואנשים מחפשים איפה לחסוך, ההיענות תהיה נמוכה מאוד.
לא מסכים איתך בנושא, הדלק יקר אבל רוב המכוניות פה עושות צריכת דלק די יפה אני בתור אחד שמחזיק ברכב מוגדש שאוכל דלק יותר מרוב הפורום פה עושה כ2 טיולים בחודש לצפון ובנוסף ימי מסלול.
מי שאוהב את זה ורוצה לעשות את זה הדלק לא פונקציה עיקרית פה.

צטט:
במקור פורסם על ידי stio צפה בהודעה
פתיחת פורום נוסף עם הכותרת "מועדון אבארט ישראל". זה יהיה פורום שיהיה מיועד לבעלי האבארט בארץ, שכידוע יותר שייכים לפיאט מאשר לאלפא רומאו. לא יכול להיות שכרגע כל הפעילות שלהם מתנהלת דרך האתר של מועדון אלפא, או באמצעות קבוצות נסתרות בפייסבוק, הודעות פרטיות בפייסבוק או טלפונים/SMS. כאן יש פלטפורמה רצינית יותר. אם הם חוששים לפרסם בפומבי את מועדי הטיולים שלהם (למרות שאני אישית הייתי שמח להצטרף אפילו עם הפאביה), ניתן לפתוח להם תת פורום שיהיה זמין לחברים מוגדרים בלבד, וכל המידע יישאר פנימי ולא יזלוג החוצה.
בתור בעל אבארט אני לא יודע מאיפה הגעת לזה שאנחנו מתנהלים דרך פורום אלפא, ישנם חברים במועדון אלפא שבעבר היה להם אלפא ועברו לאבארט זכותם להשאר בפורום ולהמשיך להגיע למפגשי אלפא.
אני אישית לא מתחבר לחברי אלפא ולכן גם איני מגיע למפגש שלהם.
מעבר לזה שהטיולים שאולי שמעת או ראית שחברי אבארט עושים זה טיולים אישיים של כמה חברים קרובים שבבעלותם יש אבארט (או מחזיקים באברט) אבל זה לא אומר שכל מחזיקי אבארט נפגשים לטיול או למפגשים.