צפה בהודעה יחידה
ישן 29-11-12, 09:23   #22
indra
Senior Member
 
תאריך הצטרפות: Jul 2010
מיקום: מרכז
הגלגלים שלי: שוקל בראבו
הודעות: 138
צטט:
במקור פורסם על ידי צביקוש23 צפה בהודעה
אתה כנראה לא בקיא בדגמי פיאט ובמה שהולך באירופה.
באירופה פיאט לא מתבססת על ה 500 אלא על דגמים נוספים שנמכרים שם ופה בארץ הקודש לא נמכרים (עקב החלטות תמוהות של סמל"ת).
סמל"ת צריכה להתעורר ומהר ולהתחיל לייבא דגמים נוספים שנמכרים באירופה כולל דגמי 4 על 4.
הבארקטה כלל לא מתה ובאירופה נמכרה בכמויות מאד מרשימות ואף יש לה מעט מועדונים לדגם זה.
סמל"ת בהחלטה הזויה החליטה בזמנו לא לייבא את הדגם הזה שיכל להיות הצלחה גדולה פה.
אנא השכילני. ככל שידיעתי מגעת ואני באמת לא מתיימר לדעת הכל, הדגם היחיד של פיאט עם גירסת הנעה כפולה היא הפנדה שלמיטב ידיעתי בקושי החלה לבצבץ באלו הימים בגירסה החדשה שלה.
כפי שציין ובצדק קודמי הבארקאטה כבר אינה מיוצרת לא מעט שנים ולכך כיוונתי. לידיעתי המוגבלת אין לפיאט היום בארסנל כלום, למעט גירסאות אין ספור של ה 500, פנדה חדשה נחמדה, כמה דגמים בשלבי העלמות שונים כמו הבראבו, פונטו, סדיצ'י, כרומה ודגם המיקרוואן שתצלום שלו אתה מוצא כאן למעלה. מדובר כזכור במכוניות הנוסעים. בתחום המסחרי להבנתי התמונה מעט יותר ורודה.
וכל זה עגום, ודאי בהתחשב בהיסטוריה המאוד עשירה של המותג הזה, על מכוניות הנישה הנהדרות, העיצובים המדהימים והחדשניים לזמנם ( מולטיפלה אונו פנדה ואלו רק דוגמאות ) טכנולוגיות מתקדמות וכל הדברים שהפכו את המותג הזה למשהו באמת מיוחד ויוצא דופן. היום נשאר רק צל חיוור.
ומה שבאמת לא נמכר בארץ ואולי נדרש לכך הסבר הם דגמי הדיזל של המכוניות המוכרות. בהחלט אפשרי ששיווק מכוניות כאלו במחיר סביר היה יכול להוות זריקת מרץ לעסק.
indra מנותק   הגב עם ציטוט