צטט:
במקור פורסם על ידי dodihob
דניס באמת נוהג כמו משוגע, פעם הוא אפילו לקח פנייה בלי לאותת
חלאס דניס הפונטו שלך שבורה, גמורה, וצועקת הצילו.
|
ערןןןןןן תפסיק כבר לקנאוווותתת תפסיקקק... זה קורה ברכבים נמוכים שנופל אגזוז!!!! זה שאני שופך פה כול דבר שקורה לי באוטו... ואף אחד אחר לא מספר ... אז זה אומר שהיא מתפרקת... ערן אני יכול לשים אלף שקלללל עכשיו שהאוטו שלי יותר טוב מהרבה hgt בארץ .. אז נכון עשיתי טיימינג , ווריאטור משאבה .. אבל זה דברים בסיסיים!! שכול רכב צריך לעבור פעם בכמה זמן!!! זה שאחרים לא עושים או לא מספרים שעשו... זה בעיות שלהם !זה לא שהרכב שלי ניתקע כול שני - חמישי. אם תשים לב זה אני שכול פעם מחפש הרפתקות וזורק כסף לאוויר, זה מחלה אני יודע. כולם , כולל במוסך!!! אומרים שאני יפסיק לעשות דברים שלא צריך.. אגב שיברתי עם שיר עכשיו . אני יום ראשון עושה גיר!! כשבסך הכול אני כולה צריך להחליף שמן.. אני עושה סכרון וכנראה קלאץ על הדרך.. אגב אם היית יושב אצלי ברכב היית רואה שהקלאץ ממש חדש. גלב עשה אותו לפני פחות משנה! אז חלאס כבר לקנאות! וכול מישחושב שהרכב שלי מתפרק כנראה לא מבין או לא מכיר את הרכב! כדאי שתישאלו את הבעלים הקודמים של הרכב.. הוא יודע באיזה מצב, תשאלו את שחר, ערן אתה גם יכול לשאול את תומר הוא עשה סיבוב!!!!!!! נכון היה מרעיש אבל כבר לאאאאא!!!!! ערן אתה קנאייייייי!!!