צפה בהודעה יחידה
ישן 13-11-12, 21:38   #2
forum770
Senior Member

הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
Lightbulb

אני אישית לא החלפתי ידית אורות אבל אני יודע איך להגיע לפירוק הידית. קודם כל אתה חייב להבין שזה מצריך פירוק של גלגל ההגה וכרית האויר, קח בחשבון שעלייך לנתק מצבר לכמה דקות לפני העבודה. יש 4 ברגים בצד האחורי של גלגל ההגה שמחזיקים את כרית האויר, תצטרך ידית רצ'ט ובוקסות (לא זוכר את המידה) תשחרר אותם ותפרק בזהירות ייתר את כרית האויר, ואת הקונטקטור שלה תפרק בשיא העדינות שלא תשבר לך שן חלילה. עכשיו הגעת לפירוק של גלגל ההגה, שלא \זוכר אם זה אום אחד גדול או 4 ברגים שמחזיקים את גלגל ההגה , עדיף לפרק את ההגה כאשר הוא מיושר לגמרי , כך שתדע איך להחזיר אותו ובכל מקרה שאתה מפרק אותו לא לשחק אם סליל הגלגל כי אחרת יהיו לך בעיות מקוללות. תפתח את האום המרכזי ותגיע סוף סוף לידיות הוישרים וה וינקרים\אורות. אם אני זוכר נכון הם תפוסים כל ידית בשני ברגי פיליפס קטנים. * עוד פעם אני מזכיר שאני אישית לא פירקתי את הידית לכן לא יכול לומר לך אם יש חיבורים למיניהם , שתגיע לברגי פיליפס, אז תדע.בכל מקרה אני חוזר ומדגיש, מדובר בעבודה רגישה בגלל פירוק ההגה וכרית האויר שכל טעות קטנה יכולה לגרות נזק למערכת הכרית אויר\מחשב או סליל ההגה שמאוד רגיש וחייב לחזור בדיוק לנקודה שניתקת אותו. אם אתה מרגיש בטוח בעצמך תבצע לבד ואם לא , אל תתבייש לגשת לחשמלאי ולשלם 100 שקלים עבודה. בכל אופן התיאור של הפירוק הוא מניסיון אישי שלי ועקב שהיותי לא בעל מקצוע אני לא אחראי על כל נזק שייגרם בעקבות הפירוק. מקווה שעזרתי לך, בהצלחה. אגב, אם בכל זאת החלטת לעשות זאת בעצמך, יהיה נחמד אם תצלם את התהליך ותעלה תמונות בתור מדריך זה יהיה מצויין למועדון.