צפה בהודעה יחידה
ישן 13-10-12, 14:53   #1
yulian1986
Senior Member
 
האווטאר של yulian1986
 
תאריך הצטרפות: Sep 2010
מיקום: מעלות
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
הודעות: 283
סיקור מוצר: טוש נגש שריטות של CARPLAN

קניתם רכב חדש,שבת בבוקר אתם יוצאים לנקות אותו בפעם הראשונה,ההתרגשות הראשונית ואז חושך בעיינים,אתם רואים את אחד הדברים הכי נוראים שיכולים להיות-שריטה.
נשמע מוכר? מי מאיתנו לא חווה את זה ?
בין אם מדובר ברכב חדש או משומש שאתם משקיעים בו,לא נעים לראות שריטה,אך מה ניתן לעשות?

אחד הפתרונות שמוצעים לנו הוא טוש לתיקון שריטות, כולנו ראינו אותם בפעולה בYOUTUBE,מבטיחים לנו תוצאות מדהימות,אך האם הוא באמת מקיים?

לאחר שהתגלתה שריטה שיטחית אך ארוכה ב107 של אבא הוחלט להזמין ולבדוק:
המוצר הוא T-CUT SCRATCH MAGIC,מחירו נא סביבות ה 55 שקל.
[IMG][/IMG]
אופן השימוש במוצר מאוד פשוט,משקשקים אותו כ דקה,ואז את הראש לוחצים על משטח כלשהו כדי שהנוזל ירטיב את הראש וזהו,הוא מוכן לשימוש.
הנה הנזק:
[IMG][/IMG]

וזה לאחר שימוש:
[IMG][/IMG][IMG][/IMG]
אז עובד מושלם?
לא תמיד,ופה אני אסביר את ההבדל בין הסירטונים לעולם האמיתי,אם השריטה היא שיטחית כלומר היא ניראית כאילו רק הלקה ירדה,הטוש יתקן בצורה טובה,וצריך יהיה להתבונן ממש מקרוב כדי לראות את הסימן שהוא משאיר,גם בשמש די קשה לזהות את התיקון,במיוחד ברכב כהה כי אז הכול משתקף.
אם מדובר בשריטה שרואים קצת לבן-אפור הטישטוש יהיה פחות טוב,בכזה מצב הייתי אומר הוא יביא לשיפור 50% השריטה תבלוט פחות,אבל במבט ממוקד ניתן יהיה לראות אותה.
אם מדובר בשריטה שהגיע לפח,הטוש לא יעזור.

הטוש משאיר עכשיו שובל של נוזל,כשהוא מתייבש הוא פחות מודגש ולא ממש קל לזהות אותו במידה ואתם לא הייתי יודעים שיש שם שריטה,בשמש בזווית מסוימת כן ניתן לראות אותו,אבל זה עדיף מאשר שריטה שהיא הרבה יותר בולטת לעין.
בYOUTUBE שמים פשוט בכזאת זווית שלא רואים את השובל,כמו שאני עשיתי בתמונות.

לסיכום אבא שלי היה מרוצה מהמוצר,השריטה שהייתה שיטחית תוקנה בצורה טובה,ולא פשוט לזהות שהיה שם תיקון,רק כאמור בזווית מסוימת בשמש וגם,זה בתנאי שאנחנו יודעים איפה היא הייתה.
__________________
היום: פיאט פנדה 2011 ידני.
פעם: פיאט דובלו JTD 2002 ידני.

איטלקיה,לא שותה,שובבה,לא אוהבת להיות חולה-פיאט פנדה
yulian1986 מנותק  
הגב עם ציטוט