צפה בהודעה יחידה
ישן 06-10-12, 13:44   #12
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
צטט:
במקור פורסם על ידי eldorado צפה בהודעה
לא היו תיקונים מיוחדים ובסעיף חלקים רשום חיוב של 892 ש"ח לפני מע"מ עבור "קיט טיפול 60(!) אלף בראבו". בגלל שמשום מה כבר לא כתוב פירוט כפי שהיה פעם, ביקשתי לדעת מה בוצע ונאמר לי שהחלפה של: פלגים,פילטר שמן, שמן מנוע, פילטר אויר מזגן, פילטר אויר ושמן ברקס. במוסך אמרו שאין לזה משמעות שרשום קיט 60 אלף ולא 30 אלף. הגעתי הביתה וראיתי בספר רכב שטיפול 60 אלף הרבה יותר גדול מ 30 אלף אז התקשרתי למוסך והם כבר הלכו הביתה. לפני שאני עושה מהומה מחר, נכון שהמחיר נורא גבוה?
קודם כל אתה יכול להוריד ספר טיפולים מאתר סמל"ת ולבדוק מה מחליפים בכל טיפול. על פניו נשמע לא תקין בכלל, מאחר שבטיפול 60 מחליפים יותר חלקים - מדובר בטיפול גדול.

צטט:
במקור פורסם על ידי shirel10065 צפה בהודעה
אני למדתי את המקצוע
מה זאת אומרת למדת את המקצוע? מכונאות?

צטט:
במקור פורסם על ידי eldorado צפה בהודעה
תודה. אגב, את סמל"ת יהיה מעניין לדעת שרשום בחשבון שלי חיוב של קיט 60 אלף?
אם השירות לקוחות שלהם הוא טוב שרוצה לעזור ללקוחות ולא לנפנף אותם, אז כן.

צטט:
במקור פורסם על ידי Punto Evo Abarth צפה בהודעה
כמו שרפי אמר תפנה לש"ל בתקווה שבאמת יעשו משהו
אני מחכה לשיחה ממנהל שם עקב השירות המגעיל של המוסך
אני יכול להגיד לך שבזמן שיש לי את הרכב וניגשתי לתקלות קטנות וכדומה נתקלתי בשירות מגעיל שנתן לי להרגיש כאילו אני בא לגנוב מהם משהו.
הלווו... שמישהו במוסך יתעורר, לא קניתי רכב ב40 אלף וקיבלתי שירות כזה קניתי רכב שעולה 163 אלף הייתי קצת מצפה ליחס ברמה יותר גבוהה
אני יכול להגיד בפה מלא ז*ן על האחריות של הרכב אני לא דורך במוסך המרכזי יותר
יותר מזה שחווית השירות הזאת רק מורידה אותי מהרצון בתום ה3 שנים לתת להם את הרכב בפרצוף ולעבור ליבואן אחר, כי הדבר הראשון זה השירות אחרי זה האהבה למותג ולרכב.
הייתי מצפה שהמוסך יתן חווית שירות לא דומה אך קרובה לזאת שאני מקבל מהנציגים של ABARTH VIP שאני מציק להם או לעומר מהסוכנות
אתה יכול לפרט אילו תקלות קטנות יש ברכב כ"כ חדש ויקר? גם אני שמתי עין על הרכב הזה, אבל לא מוכן לקנות אותו בכל מחיר. זה שיש לי את הכסף עדיין לא אומר שצריך "לשפוך" אותו על רכב כזה, כשהמתחרות עולות הרבה פחות (ע"ע אופל קורסה OPC).
מעבר לזה לא ברור לי איך שילמת 163K ש"ח על הרכב, מדובר במחיר מחירון ובד"כ יש הנחות נוספות. לגבי השירות אל תיקח ללב, קנית רכב טוב אז תהנה ממנו - שירות גרוע יש בהרבה מקומות.

נערך לאחרונה על ידי stio : 06-10-12 ב 13:46.
stio מנותק   הגב עם ציטוט