צטט:
במקור פורסם על ידי eli_h1
ברוב הדברים אני מסכים איתך, אך הישראלי באיזה מובן צודק, עם רכב יפני הוא לא היה ניתקע גם אם התשמש נוזל פשוט או על אחת כמה וכמה במי ברז.
רכבי פיאט בכלליות לא עמידים כמו רכבים אחרים.
ברכבי כל השנים היה פארפלו ועדיין כשפתחתי את הראש ראיתי חלודה, הרכב לא התחמם וטופל בחלפים מקוריים ועדיין נאלצתי לעשות ראש מנוע.
מה שאני מנסה לומר זה שיש בלאי סביר לרכב, ברכבי פיאט הוא גדול יותר. לדעתי שווה את המחיר.
|
מה שאתה אומר זה על אותו משקל של חלקים סינים לבין חלקים לא סינים, הכוונה שלי היא שברור שחלפים מקוריים לפיאט הרבה יותר טובים מחלפים סיניים, ובאותה מידה חלפים מקוריים למרצדס הרבה יותר איכותיים מחלפים לפיאט, זה על אותו משקל אבל העיקרון הוא שרכב פיאט או כל רכב אחר יכול להחזיק הרבה יותר ממה "שמנבאים" לו, 180K ואתה עושה מנוע זה המשפט הכי נפוץ על פיאט, והוא שגוי, הוא שגוי לגבי כל רכב לדעתי, אם הוצאת רכב מהחברה ואתה מטפל בו בצורה מסורה בלי לחסוך, אין סיבה שהוא לא ישרת אותך.
כשחיפשתי שמן גיר לרכב, אמרתי למוכר יש לך משהו טוב יותר מOIL SEA(החברה שהוא הציע לי), אז הוא שאל אותי איזה רכב יש לך אמרתי לו פונטו 2003, הוא אמר לי "זה לא אוטו שמפנקים, תשים מה שיש וזה יעבוד", ולמען האמת זה מה שרוב האנשים עושים.
בדרך כלל קונים רכב חדש, הטיפולים בהתחלה בחינם תחת האחריות, ואחרי זה מתחילים לחסוך פה קצת, שם קצת והבלאי גדל וגדל..
בכל אופן העקרון מובן, ברור שיש בלאי טבעי של הרכב השאלה עד כמה מקטינים אותו..
שבוע טוב