צפה בהודעה יחידה
ישן 28-09-12, 03:42   #15
gilgil
Administrator
מנהלמנהל

האווטאר של gilgil

הגלגלים שלי: UNO 70S, RITMO CABRIO
צביקה,

משום מה, נוצר הרושם שבכל פעם שארגון כזה או אחר אינו מצליח, זו אשמת ההנהלה.

הפעם הגדלת לעשות והחלטת להאשים אותי באופן אישי על גבי דפי הפורום.
לאחר לבטים החלטתי לענות לך על גבי אותם דפים גם באופן אישי וגם באופן שישפוך קצת אור לחדשים כאן.

אז קודם כל, ביום כיפור מסתבר, בדיעבד, הייתי צריך לבקש עוד 2 סליחות - שאיני גולש בפורום ביום כיפור ואיני עונה להודעות פרטיות מיד לאחר הצום.

לא פעם ולא פעמיים, הודענו שהמועדון פתוח להצעות ולרעיונות וכולם מוזמנים ליזום ולארגן מפגש/טיול או אירוע העולה על רוחו וזאת בתיאום עם ההנהלה.

התיאום המתבקש לא נועד בכדי לשים מכשול בדרך ליוזמה, אלא לצורך תיאום ומתן עזרה ככל שיתאפשר מצד ההנהלה – תתפלא אבל גם בנו יש רצון שכולם יפגשו, יכירו וישוחחו בעולם האמיתי ולא רק בעולם הוירטואלי.

אינני מבין מדוע אתה בוחר באופן עקבי לנסות ולעשות הכל לבד ולצפצף על הבקשות שלנו, לצאת בהכרזות ולא לעמוד מאחוריהן.
אבל אתה כבר ילד גדול, בחרת להתנהל לבד ולארגן לבדך מפגש – קח אחריות ותתמודד (לטוב או לרע).

זה לא סוד, אני הקמתי את המועדון. ולתקופה מסויימת מנהל מועדון פיאט התקשר לשמי. אך היום איני המנהל היחיד במועדון, יחד איתי מנהלים עוד מס' חברים ששלושה מהם התווספו לפני כ-2 מפגשים.
חברי ההנהלה נבחרו בקפידה, גם אם חלק מהם אינם לטעמך. חלקנו עסוקים יותר, חלקנו פחות אך כולנו שווים.

גילי.
gilgil מנותק   הגב עם ציטוט