צפה בהודעה יחידה
ישן 05-09-12, 22:35   #18
MoRtZkInG
Member

הגלגלים שלי: פונטו ספייס דינמיק
הכנסתי היום את הרכב למוסך (הכוכב בחיפה) וביקשתי שיבדקו את העניין (האוטו מתחמם יותר מהרגיל בעמידה או בסלד נמוך).
לא יכולתי להישאר איתם אז השארתי להם את הרכב שם.

בסוף היום קיבלתי את ההצעת מחיר - 2000 שקל.
המכונאי אמר לי שיש נזילה במשאבת מים, ולכן צריך להחליף משאבה.
אם הוא פותח את זה (העבודה זה 700 שקל + מעמ) אז שווה כבר להחליף באותה הזדמנות טיימינג ואם צריך גם רצועת מנוע (אם הוא רואה את זה ויזואלית שיש צורך).

טיימינג עשה מי שקניתי ממנו את האוטו באזור ה-80 אלף קילומטר, אחרי 5 שנים בערך שהאוטו היה על הכביש (עכשיו יש לאוטו 108 אלף וזה פיאט 2005), לטענת המוסכניק הוא יכול להחליף רק אם הוא רואה משהו ויזואלי על הרצועה, אבל מומלץ להחליף בכל מקרה, כי את הטיימינג עשו לא במוסך מורשה.

לי העניין של הנזילה קצת מוזר, כי לא חסר היה מים באוטו (על המיכל מים קשה לראות את הרמה של המים, כי המיכל אטום - אלוהים יודע מי תיכנן את זה ככה. כשהוסיף לי המכונאי שבוע שעבר נוזל, אחרי חצי כוס כבר ראינו מהפתח העליון את המים, וכל יום אחרי זה שבדקתי מים זה נשאר ככה ולא ירד).

בכל מקרה הוא אמר שמומלץ להחליף גם טרמוסטט ועל זה הוא לא יקח עבודה (אני לא מבין - אי אפשר לראות - ויזואלתי, במחשב, עם חיישן, לא יודע איך - אם יש בעיה בטרמוסטט או לא? רק לנחש?)

מצ"ב ההצעת מחיר.

אני לא רוצה לנסוע עם הרכב אם הוא מתחמם, מצד שני זה לא מגיע לנורית האדומה אלא ל-2/3 מהסקלה, ונשמע לי מוזר להחליף את כל זה רק בגלל שנראה שזה יעזור - לא?
סמלונים שצורפו
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  Mashevat1.jpg
צפיות: 913
גודל:  114.1 KB  
MoRtZkInG מנותק   הגב עם ציטוט