|
בדבר הצובר, נראה לי שאתה נחפז למסקנות מהר מדי. המשאבה אמורה לפעול כל כמה רגעים, גם כשאתה לא מתעסק עם ההילוכים כלל (אמנם לוקח לה יותר זמן אם לא נעשה שימוש בהילוכים, אבל היא עדיין נכנסת לפעולה מדי פעם). לי יש אומדן, מאחר וההתנהגות של המשאבה לא היתה שונה לפני ההחלפה של כלל מוח הגיר (שכאמור כולל גם את הצובר). כיול הקלאץ' והמזלג נעשה עם החלפת המוח וכמובן שבעיית הרעידות המשיכה. ייתכן שבדבר הרעידות במקרה שלי, ישנה בעיה פיזית שלא ניתן לפתור מבלי להחליף את כל הגיר, או אולי אפילו את ה Flywheel. כאמור, אין לי עצבים להתעסק עם זה, מאחר ואף אחד לא מוכן לומר שההתעסקות תעלים את התופעה במאת האחוזים, וכל עוד הרכב ממשיך להתגלגל, שימשיך.
להתלונן לסמל"ת על טיפול לקוי מצד המוסכים המורשים זה כמו להתלונן על המחיר (שמופקע לכל הדיעות, אפילו לדברי אחד מבעלי המוסכים היותר מוערכים של פיאט בישראל). לא יעזור.
חזרה לעניין הצובר ; בכדי להעריך את עניין שימור הקיבולת, אתה יכול לעשות נסיון - כשאתה ברכב, מהרגע שאתה שומע שהמשאבה יצאה מפעולה, עם הרגל על הברקס העבר בזריזות את ההילוכים מ 1 ל 2 וחוזר חלילה ותספור את ההעברות שביצעת, עד שתשמע את המשאבה שוב. אצלי מחזור טעינה מספיק ל 7 העברות זריזות בין ההילוכים 1 ו 2 עד שהמשאבה שוב נכנסת לפעולה. חשוב לבצע את הבדיקה מיד עם הפסקת הפעולה של המשאבה, מאחר ובכל השהיה נוספת השמן עדיין ממשיך להתרוקן מהצובר חזרה למיכל הפלסטיק.
נערך לאחרונה על ידי ALÞћÃ : 03-09-12 ב 02:13.
|