צפה בהודעה יחידה
ישן 29-08-12, 16:41   #18
Caveman
Super Moderator
מנהל

האווטאר של Caveman

הגלגלים שלי: APESS
צטט:
במקור פורסם על ידי laptawp צפה בהודעה
היום אפשר לקנות סיאט לאון 1.8 TSI ידני
ב 130.000
דגם מאובזר.

שמגיע עם הספק של 160 כ''ס. ולאומת 1.4 MTA יש בשביל סיאט תוכנות ניהולי מנוע וכ''ו.
כלומר בלי בעיה אפשר להביא אותה להספק של 180 כ''ס +. וזה לא עולה הרבה כסף
אכן, הלאון, חוץ מזה שהיא כבר מיושנת (המחליפה אוטוטו כאן), בהחלט נותנת תמורה יפה מאוד לכסף.

צטט:
במקור פורסם על ידי indra צפה בהודעה
וכל שכתבת רק מחדד ביתר שאת את השאלה, איך זה שפיאט נעלמת מהכבישים בארץ. אני עוד זוכר את עדרי האונו, 127, 124, אפילו מכוניות די מחורבנות כמו רגאטה. והיום נאדה, כלום, בכבישים מסתובבות הרבה יותר פונטו ספייס מזדקנות מאשר גרנדה פונטו חדשות. על כל שלושים אולי חמישים פולו, נמכרת אולי איבו מולטיאייר אחת, שלא לדבר על השוואות עם כל מיני I20 וכאלה. פנדה חדשה שהיא מכונית באמת מוצלחת, מאוד ורסטילית, נוחה ומרווחת, "נזרקת" בלי הירהור שני לטובת פיקנטו או I10 ויותר משיש עוד דוגמאות, יהיה נכון יותר לומר שאין אף דגם של פיאט שמזומן לו גורל אחר. ואני כותב את הדברים מתוך חשש אמיתי שהאוטו הזה, על דגמיו השונים, פשוט ייעלם לו מכאן וזה עצוב.
פשוט כי היום, המתחרות שנהנות ממוניטין טוב יותר מתומחרות בצורה זהה, ובחלק מהמקרים זולה במקצת.

צטט:
במקור פורסם על ידי stio צפה בהודעה
יש שמועות שאבארט הוזילו את המחיר ל- 149 אש"ח. למישהו יש את עיתון ידיעות אחרונות עמוד 19 של היום ויכול לסרוק את הכתבה או לספר על מה מדובר?

עריכה: ממש מעכשיו מהפייסבוק. חבל שזה לא נוגע גם לפונטו.
מספר מוגבל של רכבים מוצע במחיר הנחה במזומן.
אחלה הזדמנות למי שמעוניין ברכב שהוא תמצית כל הכיף בנהיגה לדעתי. רק חבל שאין כיוון של ההגה למרחק

הכללים לכתיבת הודעות בפורום. נא לקרוא.
Caveman מנותק   הגב עם ציטוט