צטט:
במקור פורסם על ידי agent5
ראשית זה היה הרכב שלי כי זה המספר שלי (רישוי). דבר שני, הרכב כיום שייך למכונאי שלי שנמצא באיזור של איירפורט סיטי (יהוד) אז הדיוני שרואים אותו הרבה. לגבי כל אלה שחוששים- קצת משא ומתן אפשר גם לקנות סאן רוף של סביר בסביבות 6.5 אבל זה לא קל. מבחינת אחריות, הסאן רוף הזה עם אחריות של 6 שנים, סביר הם המתקינים הכי מוכרים באיכות ואחריות ונזילות ממש לא דבר שיקרה שם. יותר מכך, כל היבואנים שרוצים להוסיף סאן רוף בהתקנה מקומית עושים זאת דרך סביר. מי שמבין בתחום יודע שהעובדה שזה "נכנס" פנימה לא אומר פחות בעיות או נזילות. ראיתי לא מעט HGT עם סאן רוף "אורגינל" שחוו בעיות של נזילות ובעיקר יצאו מהמסילה שלהם, נפוץ למדי. סתם קצת להבהיר את הנושא. לדעתי זה משתלם אם מתכוונים להחזיק את הרכב עוד מספר שנים. אי אפשר רק להסתכל על ערך כלכלי ב פאן, אם סאן רוף "עושה" לך את זה אז שווה לדעתי עוד להשקיע כדי להשלים את החוייה אבל זו רק דעתי.
|
לגבי המכונאי שלך..אולי יש לך מושג..

.. שמתי לב שבמבנה של ה UTI (איירופורט סיטי).. יש מן חבר'ה שמייבאת חלקי חילוף מח'ול.. של סובארו בעיקר.. אבל ראיתי של לנצ'יה ואלפא אם אני לא טועה.. האם שם הוא עובד, (או אוסף את החלקים)? אם תוכל לשאול אותו אם יש שם חלקים לHGT... ומה המוסך שלו?!.. יש כמה דברים שאני צריך...