צפה בהודעה יחידה
ישן 27-12-05, 20:28   #8
Guest
 
הודעות: n/a
אני יכול להבין את הדילמה בדבר דמותו של המועדון, כתבתי גם בעבר כי חובה לשלב בין הישן לחדש,בין המקורי למשופר ובין ה"זקנים" לצעירים.

אני מגדולי אוהדי המותג ומוותיקי האוהדים בין חברי הפורום ולא מהיום אבל חברים יקרים גם מי שמאוהב צריך להיות ריאלי וישר עם עצמו,לפיאט אין כבר הרבה שנים מה להציע ובמה לרגש אותנו,קל וחומר בישראל בה לא מייבאים לא את הברקטה,לא את הסטילו אבארט, בה הביאו תריסר בראוו HGT שמעולם לא הבריקו ומייבאים כיום בעצם רכב נוסעים אחד והוא הפונטו.. אז מה היה לנו כאן? חברת ענק עם שלל רכבים מעניינים בעבר,רכבים שזכו במירוצי ראלי רבים,רכבים ששיתפו מיכלולים עם פרארי,רכבים שהיו פריצת דרך והם כולם שייכים לצד הקלאסי-אספני ומנגד שיממון מוטורי שנמשך שנים רבות, תודו ולא להיעלב חברים יקרים,פיאט אונו אינה רכב מרגש,גם הפונטו כבר לא כזו,המריאה נפחה את נשמתה שהיתה מקוללת גם כך,מפגש של מולטיפלות (דווקא מוצלחות) לא ירטיט את הלב,גם הדובלו והדוקאטו לא עושים לנו את זה אז מה נשאר?

כלום. אני גם חושש שאין לנו אפילו פיאט קופה אחת לרפואה במועדון או בגרעין הפעיל שלו.

לכן אנו צריכים לצרף פיאטים קלאסיות שאגב היוו את עיקר האטרקציה גם במפגש האחרון, אנו צריכים לנסות ולקרב את החבר'ה הוותיקים יותר שיש להם המון ידע ולא להבריח אותם בגלל רעיונות של רייסים בכביש 6 עם פיאט אונו "משופרת" עם ניאונים ופרוות ולהפוך את המועדון למועדון מענין באמת,מענין בשביל כווווללללם!