|
אני רואה שמועדון מאזדה לוקח את התחרות ברצינות ומתאמן.
בקשר למצב הכלים - די מצער לשמוע שזה המצב, אבל זה הזמן בחודש שהכלים במצב ה"לא אופטימלי שלהם". אבל דברים כאלה יכולים לקרות בכל מקום... אתמול הייתי בתחרות בלטרון, בקטגוריית הג'וניורים למישהו נקרעה רצועת ההנעה באמצע חצי הגמר, ולמישהו אחר נדפק המנוע בגמר, אני מקווה שזה לא יקרה באירוע שלנו בפ"ת.
והיו מקרים כאלה גם בפ"ת, ואפילו ברחובות שם מצב הקארטים הכי טוב בארץ, הייתי עד לפנצ'ר... אז מה לעשות, תקלות תמיד יהיו וזה חלק מהספורט למרבה הצער.
אבל לא סתם נקבע התאריך 17/3.
ביום שישי (16/3) יש תחרות ליגה של המסלול והקארטים עוברים את הטיפול המאסיבי שלהם - כיוון פרונט, כיוון מנוע, לפעמים מחליפים צמיגים וכו', ככה שביום שבת אני מאמין שנקבל את הקארטים במצב טוב.
עריכה 1: ראיתי את התוצאות של האימון של מועדון מאזדה בפורום שלהם. לפי הזמנים נראה כי הם נסעו על קארטים עם הגבלה, והם באמת מתנהגים מוזר יותר בגלל מגביל הסל"ד.
חבר המועדון סטס עשה זמנים די טובים ויציבים לקארט מוגבל - שימו לב אליו.
באירוע שלנו לא אמורה להיות הגבלה במידה והנהגים יפגינו בגרות (כלומר, לא זגזגים, לא חראקות, לא מתייחסים כאילו זה מכוניות מתנגשות), ואני מאמין שהמסלול יעמוד במילתו.
יש להבין כי על פי רוב, המסלולים מסירים את המגבלה רק במידה והנהגים הם בעלי רשיון קארטינג, ולפעמים אפילו זה לא מספיק אלא תלוי בחסדי מנהלי המקום (בהרצליה שנסגר כיבדו רק בעלי רשיון שלהם, ברחובות דרוש אישור מנהל המסלול לכל נהג באשר הוא), לכן צריך גם להפגין בגרות בנהיגה שבמידה ותהיה, נקבל את הפריוולגיה הזו.
אגב, בשבוע שעבר עשיתי שם זמן של 20.5 שזה לא רע...
מי שרוצה להתאמן ולהכיר את המסלול בזמנו החופשי יכול לגשת למסלול, אם כי מומלץ לתאם מראש כי בד"כ יש אירועים.
עריכה 2: יש אימון של נהגי ליגת המסלול שאני משתתף/מארגן בו ביום שני ב 20:00 עד 21:00,
אני אנסה לארגן משהו למועדון פיאט אחרי זה - תלוי אם יש חברים שמעוניינים להתאמן.
אם זה לא יצא לפועל, אולי תבואו לאימון נהגי ליגה ונראה אם אפשר להשחיל אתכם (לא מובטח דבר, אבל תראו את הקווים הנכונים ואיך מתנהגים נהגים קצת יותר מקצועיים), או שתבואו ביום שישי לצפות בתחרות ליגה (לעודד אותי), ולראות איך לנהוג שם - אני מבטיח לעשות לכם שיעור כמו שצריך על הקווים הנכונים, נקודות בלימה וכו'.
אני אעדכן לגבי זאת מחר.
|