|
קודם כל אחלה הסבר..
אז נכון שזאת תופעה שמתחילה להיות מעיקה קצת.. אבל בהסתמך בזה שלפונטו ספייס יש פרוג'קטורים אז לסנוור אני בטוח לא מסנוור.. בדקתי את זה עם חברים שהיום מאחורי ובאו מולי..
לגבי כיוון אוטומטי.. לא ממש יודע מה זה מה שכן כפי שאתה יודע במידה ואתה מרגיש שאתה מסנוור אז פשוט מאוד תוריד את הפנסים ברמה אחת למטה או שתיים.. ע"י הכפטור כיוון שיש לנו בתוך הרכב של הפנסים..
לגבי יופי... אני מאוד חושב שזה יפה... אבל הסיבה האמיתית שקניתי את הקיט היא פשוטה מאוד.
עש עכשיו שנסעתי בלילות פשוט נסעתי על עיוור.. אתה יודע כמה פעמים אני נוסע 100 קמ"ש ואז פתאום אני רואה שיש לי סיבוב ואני ישר מסובב את ההגה בפרעות.. וזה כי לא רואים כלום עם הפנסים הדפוקים של הפונטו.. בטח שלא עם נורת הלוגן H1 שיודעת רק להאיר בכאילו..
לכן זאת הסיבה לזה ששמתי את הקיט.. עכשיו אתה שואל אם זה עוזר? זה עוזר מאווודד..
אני רואה עכשיו, זה יותר בטיחותי לי... אנשים רואים אותי על הכביש.. בקיצור הרבה יותר בטיחותי לי...
לגבי מתזים אין לי מושג מה התפקיד שלהם.. אבל אני חושב שהקיטים האלו הכן לא בריאים לכל בעלי הפנסים עם הרפלקטורים שלא מותאמים.. מה שכן לאלו שיש פרוג'קטורים .. זה מאוד יעיל.. יפה .. ובטיחותי אני חושב.. האור נזרק לכביש בצורה מבוקרת...
לגבי למה שמתי 10000K פה זה קצת טעות שלי רציתי 8000K בסוף הלכתי על 10000K ואחרי זה הצטערתי אך היה מאוחר מדיי.. אבל מאידך עכשיו אני פחות מצטער אני חושב שאולי 10000K מביא טיפה פחות אור.. אבל האור בכחול שהוא מביא תורם לי הרבה בלילה..
אני כן ממליץ לקונים ללכת על גוון של 6300ל עד 8000K וכן ממליץ לקונים לקנות רק אם יש להם פרוג'קטורים.. ואני מסכים איתך ברוב..
|