צפה בהודעה יחידה
ישן 22-05-12, 11:48   #78
רפי לין
בעל מקצוע
מנהל
 
האווטאר של רפי לין
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
מיקום: רמת השרון
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
הודעות: 6,357
מועדון רכב

מועדון רכב יכול להיות פעיל גם אם רק מתכתבים, שואלים ונענים בפורומים שלו וברור שמפגשים חיים רק מוסיפים.
לא לשכוח שיש גם הרבה אנשים נוספים שנכנסים לפורומים קוראים בהם ולא נרשמים לפורום, אבל בכל זאת מקבלים בהם מידע וסיוע עקיף.
איני נוקב כאן בכלל בשמות, אבל צריך להבין שכשנקבעו מפגשים במרכז, אז זה היה רחוק לדרומיים ולצפוניים וגם כשלבקשת כמה אנשים הועברו כמה מפגשים לאזור אצטדיון רמת גן המבקשים לא טרחו להגיע למפגשים אלו.
כמעט לפני כל מפגש יש אנשים שלא יכולים להגיע בגלל עבודה, צבא, מילואים, נסיעות לחו"ל, ארוע משפחתי, הרכב בתיקון ועוד ועוד וניתן לראות זאת גם בנסיון לארגן כעת מפגש בצפון.
אישית אני בעד מפגשים בודדים ולא תכופים, כך שיש עניין להגיע אליהם ואם אפשר שיהיה בהם עוד משהוא מעניין ומושך אז עדיף (השקות רכב, הרצאה קצרה בתחום מעניין, מיקום מיוחד וכו').
בברכה - רפי לין
__________________
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il
פורום טכני לרכב www.musach.co.il/forum
פייסבוק http://www.facebook.com/profile.php?id=600554043
רפי לין מנותק   הגב עם ציטוט