צפה בהודעה יחידה
ישן 21-05-12, 22:18   #67
צביקוש23
מנהל

האווטאר של צביקוש23

הגלגלים שלי: פיאט 127 , פיאט מריאה
שלח הודעה דרך MSN ל צביקוש23
צטט:
במקור פורסם על ידי yulian1986 צפה בהודעה
חברים צריך לעשות עידכון מי מגיע ומי לא בגלל ביטולים כמו כן מי מביא מה,אנחנו כבר כמעט ביום שלישי.
כמו כולם מגיעים בין 9-10?
חברים השרשור יתעדכן שעה.. היו לי כמה ימים עמוסים . אכן יש כאן תופעה מוזרה של חוסר רצינות במועדון הגוסס הזה . בכל מקרה אני יגיע וגם אם יגיעו 5 אנשים אני יהנה באותה המידה . מה שחשוב זה האיכות ולא הכמות .. אכן לצערינו המועדון הזה מת גוסס או מפורק . צריך לקרוא לילד בשמו . מועדון שמבוסס על מיפגשים אחת לכמה חודשים הוא פשוט בדיחה . אכן יש תופעה מוזרה שייחודית לנו.. חברים בעלי פיאט משיקים רכבים במועדון אלפא (שאני מעריך ומכבד אבל השקה של פיאט במועדון אלפא?.. זה דבר קצת הזוי..) . כמו שאני טענתי בעבר אינספור פעמים יש צורך ברא אירגון במועדון הזה כולל צוות ניהול חדש שצריך להיבחר באופן דמוקרטי כמו בכל מועדון רכב שמכבד את עצמו . מועדון רכב שמכבד את עצמו צריך להיפגש כל שבוע !!!! המועדון הזה צריך לעבור ראאירגון נקודה. המועדון פשוט מת . (מיפגשים פעם בכמה חודשים זה לא מועדון!) החל משבוע הבא אני קורא לכולם באשר הם להתחיל במיפגש שבועי !!!!!!!! כמו כל המועדונים האחרים!! נקודה! באשר לטיול עוד שעתיים יתעדכן הפרטים. מי שיבוא יבורך ! אני יגיע בכל מקרה .

מועדון פיאט ישראל
Israel Fiat Club

הרכבים שבבעלותי: FIAT 127 900L 1979 / FIAT QUBO 1.4 2013
צביקוש23 מנותק   הגב עם ציטוט