צפה בהודעה יחידה
ישן 06-03-07, 23:49   #5
Guest

אין כאן יותר מידי לפרק, אלא אם המוח יושב בתוך הקונסולה המרכזית.
אם הוא מתחת לקופסת הנתיכים, הפירוק מאוד פשוט. מטבע של חצי שקל, לסובב את שני ברגי הפלסטיק למעלה, וכל העסק יוצא החוצה.
לגבי צד שמאל (מתחת לתא הכפפות). יש דיפון ובמרכזו (למטה) בורג פרפר פלסטי גדול מאוד שמתברג עם היד בלבד.

לגבי סיכון, יש המון. אני מאמין שהדיבורית יושבת ליד הרדיו שלך. חשבת מה יקרה אם תיפתח כרית האויר חס וחלילה? אתה יודע שהיא מכסה חצי מהרדיו שהיא מנופחת לשיא גודלה? תחשוב שהיא תיקרע בגלל הדיבורית, או גרוע יותר, תעיף את הדיבורית בזמן הפתיחה.
יש כאלה שמרכיבים את הדיבורית למטה יותר בקונסולה. מה יקרה בתאונה חזיתית? לאן הברך השמאלית של הנוסע תלך אם לא היישר לתוך הדיבורית?

אני מאמין שהבנת את הנקודה שלי כאן, וחשוב לי להבהיר אותה. אל תדברו בפלאפון נקודה. אל תלכו גם ותתקינו לי מכשירים במקומות שהם פס ייצור. מתקין שלא מכיר את הרכב יכול רק להרוס אותו. מה גם שהוא פוגע בפלסטיקה של הרכב. אני גם נגד קודנים אגב מאותה סיבה. רוצים לענות ולהגיד שאתם נוהגים, יצרני המכשירים הסלולאריים בונים לנו רמקול במכשיר.
שקניתי את הרכב שלי, הייתה שם דיבורית מותקנת. לא עברה שעה והיא כבר הייתה בפח הזבל השכונתי עם כל הרכיבים שלה, כולל האנטנה.

אני לא תוקף אותך חס וחלילה, זה שיש לך דיבורית זה כבר צעד נכון מאשר לדבר עם היד בזמן נסיעה, אבל לדעתי טוב בלי.