צפה בהודעה יחידה
ישן 22-04-12, 16:29   #29
dennis
Senior Member

האווטאר של dennis

הגלגלים שלי: Cupra R
צטט:
במקור פורסם על ידי Caveman צפה בהודעה
זה אולי ישמע טריוויאלי, אבל ניסיתם לנקות בית מצערת?

תמדוד צריכת דלק כמו שצריך. לפי הרגשה אין לדעת אם יש בעיה. אל תסתמך על הנתונים של מחשב הרכב. הם נותנים אינדיקציה כללית, לא מעבר.
על פניו, לפי מה שכתבת, נראה שהרכב שלך צורך 10 קמ"ל. נשמע סביר בהחלט.
תקין לגבי הדלקות הנורה לפני שמגיעים לסוף הסקאלה.

צודק לחלוטין.

כל עוד הרכב לא במצב מכאני פיקס, כל רכישה לשם שיפור (מכאני או קוסמטי) היא בגדר שטות מוחלטת. זה כמו לבנות את הבניין הכי מדהים, על יסודות רקובים.
תביא את הרכב שלך למצב מכאני תקין קודם כל. תפסיק להתעסק בהנמכות, ספויילרים ושאר הירקות האלה. הרכב מתנהג טוב מאוד גם על המתלים המקוריים.
שיפורי התנהגות הם דבר מבורך, אבל כל דבר בעיתו.
חבר'ה, הרכב עובר טיפול.. ובאמת רוצה להעביר אותו כמה שיותר טיפול.. ואני אכן רכשתי קוילאוברים.. אבל הם כנראה לא ירכבו עד חודש הבא.. כי יותר חשוב לי להעביר את הרכב טיפול יסודי... אבל הטיפול לא כול כך קשור עליי.. בגלל מוסך שהבטיח לי טיפול.. ואני כבר חודש מחכה לזה.. אז זה עיכב אותי ( לא אציין את שם המוסך) וכנראה שאני גם מחליף מוסך..
בקשר למדידת צריכת דלק.. לא יצא לי.. אבל אני יודע בוודאות על זיהום אוויר.. גם כול אחד שנמצא ליד הרכב שלי.. מציין לי שיש לי ריח חריף של דלק.. משעוד זה שברמזור שאני עומד אני רואה.. במחשב ברכב.. שנשאר לי לנוסע עוד 110 ק'מ.. ואחריי שנייה זה כבר 109 - 108.. 107 ואחריי כמה מטרים.. 103 -104.. ואז בנסיעה.. זה פתאום קופץ ל- 106.. (בקיצור לדעתי או חיישן.. או משאבת דלק). אני חייב לטפל בזה כי כול שבוע נזרק 200 שקל..
dennis מנותק   הגב עם ציטוט