צפה בהודעה יחידה
ישן 21-04-12, 15:53   #7
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
צטט:
במקור פורסם על ידי צביקוש23 צפה בהודעה
ה 127 שלו משופרת ולבטח לא מקורית עם כל השיפורים. גיא יש בסגולה בפתח תקווה אחת רגילה מקורית ולא משופרת צבע אפור למכירה.
לא היתה כזאת אפורה, אולי זאת כסופה שהצבע שלה נשרף בשמש... איזו שנה היא והאם אתה יכול לצלם לי תמונה שלה מהנייד ובמידה ותעבור לידה שוב? אם כן אודה גם למס' טלפון של הבעלים

צטט:
במקור פורסם על ידי ספי צפה בהודעה
הפיאט שלי (הכסופה) במצב פח מעולה, מצב מיכני מעולה, יש לי את הראש והסעפת והקרבורטור המקוריים (למרות שהחלקים המורכבים שייכים ל147 70HP), יש לי את החלקים להחזיר את האגזוז למקוריותו (שזה המקורי ממש - מעולם לא הוחלף), ויש לי את הכיסאות המקוריים. אם אתה לא מעוניין בכיסאות ובראש, ועדיין חשלם מחיר הוגן תרים טלפון. זה אחד האקזמפלרים היפים בארץ

אם לא היפה שבהם, ופרויקט זול מאוד להחזרה למקורי. מבחינת מיכניקה - לדעתי אין מה לעשות לרכב.
קודם כל תודה על התגובה, לא ידעתי שהכסופה שנת 87 שלך.
גם אם תפרק את כל התוספות ששמת שם ותשאיר אותם אצלך (הכיסאות של הסיאט שווים הרבה כסף), חוששני שהפער בין המחיר אותו אתה מבקש לבין המחיר אותו אני מוכן לשלם על הרכב הספציפי גדול מידי.

היתה לנו 127 כזאת שנת 84 שנמכרה כשהיא היתה 16 שנה על הכביש יד ראשונה עם 117,000 ק"מ ב- 2800 ש"ח, והיא היתה נראית נהדר (אני יכול לצרף תמונות). לצערי לפי נתוני משרד הרישוי היא ירדה מהכביש לפני 8 שנים, אחרת הייתי קונה אותה חזרה מבלי לחשוב פעמיים.

לא אמרתי שזה מחיר הוגן לרכב שלך, אבל הפער בינו לבין 15,000 ש"ח או אפילו פחות מכך קצת גבוה מידי, גם בהתחשב בעובדה שדרושה השקעה ברכב, וגם בהתחשב בעובדה שזהו אינו רכב אספנות לפחות עד 2017, וזה לא רכב שגם בתור אספנות יהיה קלאסיקה או יהיה בעל ערך אספני כלשהו. בכל מקרה אני מאחל לך בהצלחה במכירת הרכב!
stio מנותק   הגב עם ציטוט