צטט:
במקור פורסם על ידי omerm94
מה שמדכא אותי שעוד ארבעה חודשים אני מתגייס אני לא אספיק להגיע ל23 + כסף לביטוח..
וקוויתי להעביר את הרכב לאבא שלי בזמן שאהיה בצבא שיתניע אותו מדי פעם ולא יתייבש אבל אני סתם תקוע אני באמת מוכן לתפוס רכב ספורט ולעשות ממנו משהו מטורף רק אין לי הזדמנות ***ח..
|
חבר.. לדעתי (אני בטוח שחלק המחבריי הפורום יצדיקו אותי).. אתה עושה טעות בקניית רכב לפני הצבא.. אתה לא תצליח להחזיק רכב (ובטח שלא רכב ספורט) במשכורת של 300- 700 שקל.. ושלא נדבר על שיפור שיפוץ שלך.. שלא יהיה.. מחוסר זמן..
אני יכול להגיד לך.. מנסיון שלי.. החזקתי ב- פיג'ו 106 ראלי.. לפניי הגיוס שלי ב- 2008.
קניתי אותה 5 חודשים לפני השירות.. קניתי אותה ב- 15 אלף.. הצלחתי להחזיק אותה 7 חודשים.. 5 לפני השירות.. וחודשיים ממש אומללים בשירות.. לצערי הרכב נמכר.. בגלל היות ונשארתי בלי כסף.. הרכב נמכר במצב מאוד מוזנח.. תמורת 8 אלף בודדים.. כתוצאה מכך הפסדתי 7 אלף.. בעיית צירייה.. שלא טופלה מחוסר כסף.. רק החמירה.. עם נזילה.. שרק החמירה.. עם 2 פנסים שרופים.. מזגן שלא עבד.. בכלל.. אם אני לא טועה הרכב גם התחמם.. אחריי נסיעה ממושכת..
בקיצור משאני מנסה להסביר.. לדעתי אתה יכול לחסוך כסף גם בשירות שלך.. ולעבוד בסופשים..
ואחריי שתשתחרר.. יהיה לך תקציב גם ל HGT..