צפה בהודעה יחידה
ישן 19-04-12, 15:29   #12
אברג'ל ד
Senior Member

הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס elx
טוב, עדכון:

ראשית, אני חייב להבהיר שאין לי מחשב זמין, לכן לא התפניתי לכתוב עד כה, ולכן גם יש לי "בעיות תקשורת" עם ה"פ פה.

אז כך: קבעתי פגישה עם דוד מהפורום, ואני כ"כ שמח שיצא לי להכיר את האיש שמאחורי המקלדת הכי פעילה בפורום.

איני יודע במה להתחיל, לשבח את מאור הפנים? את הידע? המקצועיות? הסבלנות? הלאג'יות? המחיר? הקפה של בלה? הלימונים [שבסוף לא לקחתי]?

בקיצור, כפי שאתם מבינים פגשתי אדם מאוד מקצועי ומאוד מסור, ומדבר בגובה הענינים עם קלייטנים, מסברי על כל דבר ומשתף אותך בפרטי פרטים של כל נושא ונושא.

עד כאן בענין האיש. עכשיו לרכב:

כמוזכר בפתיחת השרשור, היתה לי בעיה של דליפת גז. מילאתי גז לפני מס' חודשים, במוסך "השחר" בנתניה, ולמרות שהסברתי להם שאיני רוצה לשלם על גז שיברח מהר, אלא קודם כל לאתר את מקור הדליפה ולתקן, שם לא שעו לדברי, ומילאו גז [עם חומר זרחן...] שאכן ברח תוך חודשיים!

הגעתי לדוד, שם הסתבר שהדליפה היא מהמאייד, מה שמצריך פירוק של הדשבורד, דבר לא משתלם כלל וכלל.
הוא הסביר לי שהוא היחיד בארץ שעובד עם חומר מיוחד שסותם דליפות, ללא פירוד של כלום. פשוט מחדירים את החומר יחד עם שמן וגז והוא פועל את פעולתו.

ימים יגידו אם החומר אכן עזר במקרה שלי, אך הסבלנות של דוד עד שהטמפרטורה ירדה מאיזור ה30 ל5.5 ראויה לציון.

ירבו כמותו בישראל, ובהצלחה לכולם.

דוד מירושלים
נ.ב. תודה גם על הווישר מאחורה...

למה מותחן 450 ש"ח?!
מקורי!!
מאיטליה!!!

"מטורפים שנוסעים בפיאט. תשלמו על הסטייל".
אברג'ל ד מנותק   הגב עם ציטוט