בתשובה לשאלתכם ,WRC ,ITAVL , אענה בקצרה.
בעניניך ITAVL , חשיפה- דבר שאנו רואים בו מן המעלות הראשונות. עם זאת , קוצר-רוח לא מביא לתוצאות . מדינת ישראל חופנת בעמה לא מעט רכבי פיאט שחייהם התנהלו ללא מועדון תומך שנים רבות. כך שלמעט הגחמות וחוסר הסבלנות של כמה אנשים פרטיים, אין צורך לדחוק פעילויות על חצי-רגל.
הזכרת את מועדון אלפא רומיאו. נו , יפה מאוד. גם אני רואה בדרך ההתנהלות שלהם מודל לחיקוי ויש לכך סיבה מאוד ברורה. מועדון אלפא רומיאו איננו מקום לחמומי מוח . פה ושם ישנם כמה פריקים ביזארים אבל לא מעבר לכך. מספיק מבט חטוף , בהתנהלות האתר + מפגשי המועדון המאורגנים להבין עד כמה המכונה משומנת שם. זו שאיפתנו .. היא תיקח זמן אבל כשהיא תגיע -לא יהיה גורם מוטורי רלוונטי בארץ שאינו מכיר בנו. אז שוב אני אומר- סבלנות , גילי כרגע עסוק באלף ואחד דברים , ואנו בודקים כל מיני אפשרויות... לאט לאט..
ולהצעתך WRC - יש לך נטייה ברורה לחוויות מזן שלא תמצא במועדון הזה. אני שמח שאתה לוקח חלק פעיל בו , אבל תתחיל ליישר קו.
אתה רוצה אירועים נוסח איילון - שיבושם לך , לא בבית ספרנו . אין לנו עניין בלהקת ילדים אבסורדית ו פורעת חוק שאינה מבינה דבר וחצי דבר במוטוריקה. מעניין אותך מערכות , אגזוזים וחצאיות - יש לך כתובת [כפי שציינת בעצמך] מקס טיונינג. הדבר הכי קרוב בפוקנצית מפגשי המועדון בקרבת איילון , יהיה ברמת החייל במתחם סמל"ת ותו לא.
ועוד דבר....
ההודעות שלך מאוד מגמתיות - שוב ושוב אתה חוזר על עניין השיפורים וכל הגשפעט הלעוס. אתה בהחלט יכול להביע את דעתך בכל נושא , אך עם הזמן [אני כולי תקווה שאתה מבין את זה] אתה מתרחק בצעדי ענק מרוחו של גילי , ממני, ובכלל מדרך המועדון. - לתשומת לבך.
בהצלחה..
ניר