צפה בהודעה יחידה
ישן 18-04-12, 18:28   #7
Mozes
Member

הגלגלים שלי: פונטו איבו 2010
קודם כל, תודה לכל המשיבים.

לגבי הנורות, בדקתי את כולם. קדמיות, אחוריות, חניה, לוחית רישוי, אפילו את המנורה בתא המטען בדקתי. הכל עובד.
המנורה היא 10W בוודאות. לא שילמתי עליה לפני שבדקתי שכתוב עליה 10W.
מה עוד יכול להיות? אני אובד עצות בעניין הזה...

לגבי החלון, כל המגעים נבדקו עם וולטומטר. גם המגעים שבחיבור בין הדלת לרכב, וגם המגעים של המנוע עצמו (פירקתי את כיסוי הדלת, ניתקתי את הכבל מהמנוע שך החלון, חיברתי את הוולטומטר לכבל, ולחצתי על הלחצן של החלון, גם פתיחה גם סגירה, קיבלתי מתח של 14 או 12 אני כבר לא זוכר).
אני יכול פשוט ללכת למוסך ושהם יטפלו בזה אבל אני מעדיף לנסות לטפל בזה לבד ולחסוך את הכסף. כמובן עד גבול מסוים...לא מתכוון לגרום נזק לרכב בשביל לחסוך כמה שקלים.

davidmzr - אני חושב שלא הסברתי את עצמי מספיק טוב. אני מתנצל.
המנוע לא ממשיך לפעול על דעת עצמו בשום מצב. הוא עובד אך ורק כאשר לוחצים על הכפתור. לפעמים גם כשלוחצים הוא לא עובד. אם לא לוחצים הוא כמובן לא עושה שום דבר. הבעיה היא, שכאשר החלון סגור לגמרי והמנוע של החלון עובד, ואז אני לוחץ על הכפתור, אז המנוע מתחיל לפעול ומנסה להעלות את החלון למרות שהוא כבר סגור, מה שלא אמור לקרות. אם החלון סגור לגמרי, ואנסה לסגור אותו עוד יותר, אני אמור לשמוע שקט...המנוע אמור להבין (האמת שאין לי מושג איך, מיקרוסוויץ' איפהשהו בחלון?) שהחלון סגור לגמרי ולא לנסות להרים אותו עוד יותר.

אני באמת מקווה שהפעם זה יותר ברור. אם לא, אשמח אפילו לתת את מספר הפלאפון שלי (בפרטי) על מנת להתייעץ בטלפון.

ושוב, תודה רבה לכל המשיבים!

נערך לאחרונה על ידי Mozes : 18-04-12 ב 18:31.
Mozes מנותק   הגב עם ציטוט