צטט:
במקור פורסם על ידי רפי לין
יש כאן פורום מתאים לזה "פורום בעלי מקצוע":
www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=32
כתיבה בפורום כמוה כמו שימוש בכל אמצעי תקשורת אחר וצריך להזהר מלעבור על כל הקשור בהוצאת דיבה וחוק לשון הרע.
אני נתקל, די הרבה, שאנשים כותבים (לא רק בתחום הרכב) ומכנים בעלי מקצוע, נותני שרותים,
עסקים, מסעדות וחנויות בכינויים כגון גנבים, שודדים, לא נורמלים, שרלטנים ועוד ועוד וצריך להזהר מכך.
בברכה - רפי לין
|
רפי היקר,
זו הסיבה שכתבתי :" רצוי מאוד מבלי להביע את פרשנותו האישית לבל ייכשל "בחוק איסור לשון הרע" "
רפי , פורום בעלי המקצוע אינו מספיק כלל וכלל!
זה שאנשים כותבים תשבחות מפה ועד להודעה חדשה, על מוסך כזה או אחר, זה עדיין לא אומר שהמוסך גבה מהם סכום סביר והגון עבור הטיפול או התיקון שהם ביצעו בריכבם!
ישנם בעלי מקצוע/מוסכים מאוד מסבירי פנים ומקצוענים בתחום,שיענו לשאלותך באריכות בישיבה לקפה ואפילו יציעו לך ללכת לארוחת צהריים במסעדה הסמוכה על חשבונם.. אבל רק לאחר מספר ימים לאחר עיון בפורומים למינהם, נגלה שיכולנו לשלם 20 עד 30 אחוזים פחות ממה ששילמנו עבור אותה עבודה וזה מבלי להתפשר על איכות החלקים והעבודה !
לכן כפי שציינתי אני בעד לעודד משתמשים להציג את הסכום ששולם בגין התיקון לרבות חשבונית מפורטת! זה למעשה הסוף שורה לא?!
בצורה זו נגרום למוסכים שמככבים בפורום כמוסכים טובים ואיכותיים.
א. להמשיך ולהישאר כאלה, היות וישנו "אח גדול" שצופה על התנהלותם וחולק מידע זה עם משתמשי הפורום הרבים.
ב. לגבות מחירים הוגנים וסבירים לאורך זמן.. היות וישנו "אח גדול" שצופה על התנהלותם וחולק מידע זה עם משתמשי הפורום הרבים.
רפי אנא ראה לינק זה בו העלתי חשבונית של תיקון שבוצע לרכבי:
http://www.fiatclub.co.il/forum/show...23&postcount=8
אשמח מאוד אם תאמר לי את דעתך לגבי המחיר שנגבה ממני עבור התיקון..
יום טוב,
אלי