צפה בהודעה יחידה
ישן 15-04-12, 17:17   #16
אלי_100
Member

הגלגלים שלי: פיאט אונו 70ies 1.4
יאיר ודוד תודה רבה על תגובותיכם!

אני מסכים איתכם שישנה בעיה בהוכחת המקרה שחור על גבי לבן.
לכן אקבל את דעתכם וארד מכוונתי להגיש נגדו תביעה משפטית, בעיקר בשל העצבים וכאבי הראש שנלווים למקרה! כמו כן, לא חסרות דרכים אחרות, כמובן חוקיות, למנוע מאותו "מוסכניק" לגרום נזקים במזיד.
דוד כאשר נכנסים ל"מוסך" כאשר לנגד עינך 4 ליפטים + 2 משרדים בד"כ לא שואלים לגבי רשיונות עיסקיים וכו' הכל נראה תקין וכשר. מה גם הבחנתי בלהיטותו המוזרה "לחפש" ליקויים (=יומית) ברכב. מה שאותי מרגיז הוא שהמוסכניק מככב בפורומי הרכב כמומחה לפיאט ולנציה!
לפי מה שלי נראה, המוסכניק משכיר באותו מוסך ליפט או שניים ופועל עצמאית.

לא כדוגמת המקרה שלי, אוכל לספק לכם מס. דוגמאות לתביעות שהוגשו נגד מוסכים מורשי משרד התחבורה שגרמו נזק לבעלי רכבים שביהמ"ש חייבם לשלם את מלוא סכום הנזק ובנוסף תשלום עבור עוגמת הנפש שנגרמה לבעל הרכב.
כמובן אותו בעל הרכב סיפק חשבוניות בגין התיקונים שבוצעו ברכב + חוות דעת של בוחן רכב של מוסך מורשה בגין ליקויים שנמצאו בצירוף דו"ח שמאי כגיבוי.
ישנם הרבה תביעות בגין רשלנות מוסכים, במיוחד בשנים האחרונות, לכן בתי המשפט לא מקלים ראש בעניין ונוטים בהרבה מאוד מקרים לטובת בעלי הרכבים!
גרמו לכם נזק ברכב לכו לתבוע אל תשתקו! ראו זאת כתרומה לקהילה..
רק ה' יודע לכמה אנשים תחסכו עוגמת נפש בעתיד!

דוגמא קטנה מחו"ל. לידיד טוב שלי מצרפת, יש רנו סיניק. הרכב בן 5 ועשה בערך 80 אלף ק"מ. הלך לו גיר ותמה האחריות. הנזק הסתכם בכ- 40 אלף ש"ח .
הצעתי לו לפנות למוסך מורשה של רנו ואלו אמרו כי לא ניתן לעשות כלום והאחריות לגיר הסתיימה!
בניגוד לדעת רבים הפצרתי בו לשלוח מכתב ליצרן הרכב- מכתב ידידותי ולא מאיים מחברו העו"ד אל היצרן. "למרות שתמה האחריות.. איך ייתכן שבק"מ דיי נמוך שבק חיים הגיר ובלה בלה בלה... "
תתפלאו רנו לקחה אחריות והחליפה לו גיר חדש עליהם.

שיהיה שבוע טוב ושוב תודה!
אלי
אלי_100 מנותק   הגב עם ציטוט